сряда, 2 март 2011 г.

OMEGA Агенцията и Новият Световен Ред



Авторът на това съобщение е неизвестен.

Това са хората, които се имат предвид, когато някой казва, че заповедите "идват над Президента".

ОА съществува като мрежа установена подобно на CIA. Има хиляди по света, които получават заповедите си директно от управляващия съвет на ОА (Omega Agency). Този съвет е съставен от 10 до 12 души. George Bush и Alexander C. Haig са две имена, за които се знае че са в съвета на ОА. ОА е движещата сила зад това, което се нарича "Нов Световен Ред". Офисът на ОА е разположен в AFB Langley.

Те планират да установят техния NWO, по липса на по-добър термин, във времевия промеждутък от не по-малко от 5 дни. И те възнамеряват да го направят без да отворят война.

Спомнете си когато Рейгън беше прострелян. Haig направи изявления към пресата от рода на "сега аз съм отговорен". Ако си спомните, той получи много упреци за това, и малко след това той беше обвинен по многобройни неща, които политически сринаха неговото име. Това беше направено от членове на Конгреса, които знаеха за неговот място в ОА, и те се бояха от загубата на претенциите си за власт. Haig "дръпна спусъка" (взриви обшествеността) в своите изявления, и приключи с отказването от политически позиции поради това. Ако Рейгън беше умрял, ние щяхме да имаме Bush като Президент, и Haig като Държавен Секретар. Двама на власт, които стоят всъвета на ОА. Но поради суматохата породена от няколко членове на Конгреса, Haig предпочете да премине на заден план отколкото да поеме риска да се разкрие връзката му с ОА.

Спомнете си когато започна войната в Залива. Bush използва точно думите "Нов Световен Ред" в речта си към страната. Той каза няколко пъти, че войната в Персийския залив бележи началото на NWO. Войната в залива на беше война заради нефта или за свободата на хората от Кувейт. Това беше тест до колко мултинационалните сили под ръководството на ОН ще реагират във военна ситуация. Същата е ситуацията при Сомалия и Босна. Мулти-национални войски под ръководството на ОН. ОА контролира ОН.

Bush не изгуби изборите срещу Clinton, Bush трябваше да бъде извън центъра на вниманието на президентството за да се концентрира върху и ескалира плановете на ОА. И в Clinton, те имаха "мекере" (stooge), което няма да преобърне лодката, и което ще прави това, което му се каже. Забележете колко бързо Clinton изпращаше американски части към умиротворителните сили на ОН тук и там. Отбележете си кого Clinton назначи като Държавен Секретар - Madeline Albright, дамата от ОН. Спомнете си и на кого Clinton даде федерална земя - на ОН.

Защо се нуждаем от световно правителство? Причината, която изтъква ОА е тази: Престъпността е извън контрол по целия свят, и по-специално в САЩ. Хората са извън контрол, не вземат отговорност за себе си или действията си. Растежа на популацията е извън контрол по целия свят. Съдебната система на САЩ е шега (смешна). Политическата система на САЩ и повечето страни по света е смешна, корумпирана и замърсена от алчност от хора гладни за власт, и което не ги е грижа за населението което ги е избрало и назначило. Под правителственото тяло, което ОА планира да постави на власт, това ще спре. Край на процеса чрез жури. Край на живеенето извън обществото и невнасяне на вашия справедлив дял. Всички, които имат възможност ще допринасят за растежа и благоденствието на световното общество, или ще плащат цената за невнасянето на тяхния справедлив дял. Каква е тази цена? Основно ще бъде нещо като това: Тези, които физическа и психическа възможност за работа ще работят. Ако имате работа/професия по времето, когато ОА влезе във власт, ще продължите в тази работа/професия. Ако показвате благополучие, но физически сте годни за работа, вие ще работите. Персоналните права за движение по света няма да се променят.

Основно, ОА не се интересува какво правят хората за да се забавляват, дотогава докато те работят и сътрудничат на обществото като цяло. Но няма да има никаква толерантност на всяко действие, което причинява вреда/болка на другиго. Престъпленията срещу другия или срещу обществото ще се наказват със смъртно наказание, ако такова престъпление е от строга природа като убийство, изнасилване или обир. Това, което сега се счита за углавно престъпление ще бъде наказуемо със смърт. Това, което сега се счита за простъпка ще бъде наказуемо чрез затваряне във фермите за работа за броя на годините еквивалентни на това, което ОА смята за подходящо наказание за извършеното престъпление срещу обществото. Тези работни ферми ще бъдат в бизнеса на замеделието, производството на облекла, текстил и т.н. Хората пратени към тези ферми ще работят за определено време, или ще бъдат елиминирани. Ще има нулева толерантност за всяко престъпление, което наранява или нарушава живота на другите.

Пример - човек правещ заплашителни телефонни обаждания към друг ще бъде натоварен и пратен към някоя от фермите. Човек предизвикващ престрелка ще бъде наказан с незабавна смърт. Контролът на гъстонаселените местности ще се провежда от мъже/жени, които са вече избрани и само чакат за времето, когато ще започнат открито работа за ОА. Много от тях са текущи и/или бивши военни които са работели по специални операции докато са били на активна служба. Тези хора ще са отговорни за издирването на виновните за престъпленията (престъпниците). Веднъж щом лицето е локлизирано, те ще информират, че лицето е виновно за съответното престъпление и незабавно ще "му сложат един куршум в главата". Край на криминалния проблем от това лице. Щом престълението на човека не постановява смъртно наказание, тези Офицери по Обществената Сигурност ще натоварят субекта и ще го доставят на фермите за работа. Ако субекта се съпротивлява той ще бъде застрелян . Няма съдебен процес, няма жури, няма съдия, няма Miranda rights. Офицерът по Обществената Сигурност ще има правото да действа като единствен съдия, жури, и изпълнител (екзекутор) на наказанието, което ОА обяви, че приляга за престъплението.

Контролът на населението ще бъде завършен от мандатен контрол за раждаемостта за всички хора, както мъже така и жени. Абортът ще бъде безплатен и общодостъпен. Ще има нулева толерантност за отгелждане на деца извън брак. Института за женитба се наблюдава с благосклонност от ОА. Ще има лимит от две деца за двойка. Ако някой забременее след като лимита на двете деца е достигнат, и независимо от използването на контрола на раждане, след това възможностите ще бъдат или да се направи аборт или да се увеличи тежестта на работа на този за да компенсира обществото от тежестта на екстра детето. Контролът на раждаемостта и абортът ще бъдат напълно приемливи в очите на различните религии по света. Фактически те ще се окуражават и мандатират под някои религиозни доктрини.

Спомнете си срещата на VP (вицепрезидент) Gore зад закрити врати с религиозните лидери и служители на НАСА в началото на 1997. Но поставянето на хората под контрол не е единствената причина движеща ОА, има и друга. Другата причина са извънземните. Те са тук на тази планета, живеещи и работещи с ОА. Тези ET помагат на САЩ в нейната космическа програма и работят към изобретяването на план за възстановяване на околната среда на планетата след като ОА вземе властта. Тяхната главна причина за присъствието им е да помогнат на ОА да спрат насилието, извънконтролната природа на човешката раса като цяло.

Защо? Защото те се страхуват от нас. Когато ние завършихме първия си космически полет с човешки екипаж, те разбраха че е само въпрос на време ние да излезем във Вселената. И те не искат нашите начини, нашето поведение (държание) да се завъди (зарази) в тяхното общество. Те помагат на ОА поради причини целящи запазване на тяхното общество. Те разбраха, че ние сме най-насилствената (войнствената) раса във Вселената, която е на ръба на космически пътувания. И те не искат ние да разпространим нашите войнствени, насилствени и алчни маниери към други части на Вселената и да нарушим дисциплината и реда в обществата им. Те се съгласяват да помогнат на ОА в развитието на технологията ни и в поправянето на разрушенията, които сме нанесли на околната среда на Земята, в замяна на сътрудничеството на ОА в промяна на поведението на тази планета, поставянето на нас хората на една линия с обществата на другите планети в сферата на контрол на извънземните във Вселената.

ОА все още не е взела контрола поради съществуването на сили в правителствата по света, които са запознати с техните планове и им се противопоставят. В САЩ, тези сили са главно концентрирани в CIA и NSA. CIA искат световен контрол, но при свои условия. CIA иска да види по комунистически тип правителство установено на световна основа. CIA/NSA/Air Force са тези, които поддържат секретността, където ЕТ присъствието е засегнато, а не ОА. ОА веднъж дошла на власт, планира да разкрие всичко на хората по света. От трафика на дрога за финансирането на войната във Виетнам до присъствието на ЕТ-та на този свят за последните 50 години и повече. Говори се, че самият G. Bush е направил заявление, където той лично казал за неговата замесеност в трафика на дрога за финансиране на войната във Виетнам докато е бил директор на CIA. Според начина на мислене на ОА, целите наистина оправдават средствата, и в случая на войната във Виетнам, трафика на дрога е бил необходим за финансиране на операцията в тази страна. CIA/NSA/OA всички те подслушват Интернет. И по специално IRC. Net-а е описан като най-опасният инструмент в света в този момент, защото е неконтролируем. Тези, които говорят за такива неща или събират информация за тазкива неща (НЛО-та, конспирации и т.н.) на страниците си (WEB-сайтовете си) се следят отблизо.

На "правителствен език", заповедите да се "наблюдава" някои се превеждат като инструкции да се поддържа дирята им каквото е необходимо, и ако те пресекат линията, ако те стъпят върху истината и не си затварят устата, "те ще бъдат изваждани". Това може да се направи, по който и да е начин без да буди твърде много подозрение. Също като отказване на спирачките на колата, случайна жертва в престрелка, случайна жертва в обир на магазин, където се случва набелязаният човек просто да пазарува по същото време и т.н. Определянето дали личността се нуждае да бъде "извадена" зависи от личната преценка на този, който наблюдава. Това в действителност, е един отворен лиценз за убиване за защита на ОА от публично разкритие преди да е дошло правилното време за вземане на контрола над планетата. В някои случаи, е установено че въпросната личност ще постави повече заплаха ако умре. В подобен случай, апарата на ОА влиза в действие по дискредитацията на тази личност. Убийство на характера, манипулация на другите така че да се обърнат хората срещу тази личност, кампании за заклеймяване на личността като дезинформационен агент, лъжец, душевно нестабилна личност, и др. се вкарват в действие.

Открито бе, че това може да бъде ефективен метод за действане с някой, който се приближава до истината но не стои тихо. Фактически се установи, че така не само се дискредитира набелязаната жертва, а и се създава сянка на съмнение и подозрение в другите, които може би ще се вслушат в думите на набелязаната персона. Този план за установяването на световното правителствено тяло, е познат именно като Omega Agency, и работи от дълго време. И се говори, че не може да бъде спрян. Тези, които се противопоставят на установяването на Новия Световен Ред на ОА, и които на могат да се сложат в линия чрез убеждаване или манипулация ще бъдат елиминирани като заплаха за обществото.

Човека, от когото беше получена тази информация, страстно вярва, че този план е решението на световните проблеми. Човекът също чака началото на новата си работа като Офиер на Обществената Сигурност.


От: www.abovetopsecret.com
Превод: Eon ©

Източник: Eon's Web

Няма коментари:

Публикуване на коментар