петък, 15 април 2011 г.

AREA 51


Аrea 51, Езерото на младоженците (Groom Lake), Страната на сънищата (Dreamland)...

Това са наименованята на военната база на САЩ в Невада, която е толкова секретна, че даже я няма на картите. В края на 1955г. базата е завършена, и използвана за тестване на шпионския самолет U2 на компанията Lockheed (Там са тествани още SR-71 Blackbird, F-117 stealth fighter, бомбардировача B-2, мистериозния проект Aurora).

Днес Ареа 51 е и мястото, отредено от американските военно въздушни сили за изследване на всичко, свързано с НЛО. По непотвърдени данни там се крият всички доказателства за съществуването на извънземна форма на живот, а също така се осъществява контакт с извънземни. Мястото на което е построена Ареа 51 е просто непревземаемо. Околността е обградена от военни. Снимките са невъзможни защото релефът е силно насечен а от северната страна се простира езерото Groom. На сателитни снимки обаче ясно се забелязват десетки хангари и складове. През 1989 г. мъж, наречен Боб Лазар, се появи в телевизионната станция в Лас Вегас и обяви, че е бил работник в Area 51 за целта обратно построяване на извънземните летящи дискове (reverse engineering). Той потвърди, че 9 от тези дискообразни чинии са долетели от високо охраняваната база "S-4" на Papoose lake, 10 мили югозападно от Groom Lake. Едно от възможните обяснения за дискообразните обекти е, че те са тестови основи за антигравитационни системи тествани в Groom Lake. Такава технология би преставлявала един безпрецедентен скок достоен за най-голяма екстремна секретност.

В комплекса има над 1000 сгради и над 2500 работници, като всичко това се контролира от Lockheed Corporation. Вероятно цялата програма е ръководена от т.нар. световен елит по пътя към установяването на Новия Световен ред (New World Order).










Няма коментари:

Публикуване на коментар