петък, 4 март 2011 г.

Анализ на Глобализацията




АНАЛИЗ НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА
АНАЛИЗ НА ГЛОБАЛИСТКИЯ АРСЕНАЛ
ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА И НЕЙНИТЕ САМОЗАЛЕПВАЩИ СЕ ЕТИКЕТИ

Дисекция на словесната манипулация в медиите и сред обществеността

Кой от архитектите на глобализацията знае истинската й цел? Глобализацията в сегашния й вид е технократична и не включва духовното обединение на човечеството, нито зачитане на духовните ценности.

Из "Понятийния апарат на глобалиста" Речник на глобалиста Честота на употреба на съответните думи /по честотност/ Всичко това налива вода в мелницата на Майсторите на Плана на Зидарите!
"Този, който налива повече вода, получава по-голям пай от тортата!"
Извод: "Затова значи толкова често на различните партита на елита и парвенющината, се сервират няколкоетажни торти."

РЕЧНИК:

Глобализация, ню-ейдж, евро, бизнес, бос, спорт, футбол, "глобал", тероризъм, параноя, шизофрения, гей, техно, порно, убиец, вафла убиец, агент, ответен удар, кръстоносен поход, парти, елит, фаворит, шоумен, фен, крупен индустриалец, джакпот, купон, лидер, масони, гражданин на света, космополит, шанс на монархията, война, удари, вирус убиец, секс, балет Сатен, шоуто на Слави, професионализъм, кариера, прима, титуляр, напук на всички, непукист, премиер, шеметна кариера, метрополитен, звезда, тенис, скейтборд, сърф, голф,
бокс, кикбокс, рок, фолк, корупция, борец, бандит, агент, бизнесдама, шок, бомба, психо, мач, стилист, визия, екшън, досие, ченге, тутурутка, телешоп, маркет, сделка, ексклузивен, мониторинг, мистика, магия, супер, отмъщение, изневяра, кристали, международен олимпийски комитет-мок, "дзен порно"/абсурдно смесване на разнопосочни стилове с цел размиване/, рок опера, мюзикъл, сериал, фамозен, топмодел, манекен, джубокс, гадже, тийнейджър, егида, софиянски, софиянска, стоичков, лечков, балъков /имена на велики футболисти-топковци с огромни палати/, диджей, нощен клуб, въргала /прякор/, съблазнителка, дебют, крал, бохем, автоапаш, жрица на любовта, президент на фирма, депутатка, дерби, тандем, червените и сините, домакините, цесека, гол, енергия, бодибилдинг, тотал, пари/без парите не може-парите не миришат-правене на пари/, мултилевълмаркетинг, телешоп, интернет, компютър, гуру, психоаналитик, зареждане с енергия, фитнес, аеробика, метаболизъм, константен, регулярен, безапелационен, интрига, рухване, шампион, хазарт, жребий, шанс, атлантик, торта Атлантик, атлантически клуб, соломонпаси, сценарий, бартер, мъни, гущер, Визаж, гадаене с таро, модно ревю, чалга, поп фолк, геном, смяна на пола, екстравагантен, бакалавър, антимафиот, динозавър, магистър, тур оператор, фронт, атака, ваксина, екология, държава терорист, национален герой, държавен глава, екуменизъм, миротворчество, маратон за мир, асамблея, ротарианство, великият архитект, масонска ложа, фундаментализъм, фанатизъм, политическа мъгла, политическа мотивация, глобален социализъм, лидер, монархия, монарх, цар-слънце, император, диктатор, фюрер, глобален социализъм породен от монархии /нова форма на съществуване/, Америка-рус /новата империя/, която контролира десетте супердържави, най-великата нация на света, "ние сме велики и трябва да победим", "стани богат", "как да стана милионер", "убийте терористите".

Символика на имената - по известни и колоритни примери: Жорж Ганчев, Стоян Ганев, Ричард Груев, /Симеон/Сакс-Кобурготски, Стефан/Софиянски/Бояджиев/, /Иван/Костов, /Лили-Лиляна и Мими/ Иванови, /Кръстьо/Капанов, Лафазанов., Вили Кавалджиев /Защо да се боря, защо да се моля…/Васко Кеца, Къци Вапцаров, Метрополис, Путин, Клинтън, Буш, /цирк Буш/, Мадлин Олбрайт, Горбачов, Солана, Сорос /гробокопач/, Соломон Паси, Хилари, Мадона, Майкъл Джексън, Елтън Джон, Кабаиванска, Богдана Карадочева. Върху палубата на глобалисткия крайцер нищо от представлението не е случайно. От самите актьори, до самите им имена, всичко е по-предварителен сценарий. Ами ако кажеш на някой от участниците, че искат да го използват върху самия "Дунав мост", той какво! Напротив, ще вземе та ще пофлиртува с "Чочо", и после устремно ще зацепи към своята ненадмината и най-важна за него кариера. Та нали кариерата е най-важното след отглеждането на детето! Училището добре е свършило своята работа придружено от уличното възпитание в обработката съзнанието на бъдещите кукли! Глобалисти, малки и големи кукли на конци. Всички те се подчиняват на кукловода! Колкото до пиесата, в нея актьорите се шегуват със себе си. Накрая когато осъзнават обаче в какво са играли! Тогава май няма да им е много до смях! Но всъщност тук на сцената на Крайните времена, никой не вярва, че всъщност участва в едно представление, даже в нещо като шоу! Тук по време на театъра, всеки се изживява много насериозно и счита, че тази действителност е напълно нормална. Определение на "глобалисткото мислене"? Пряко свързано с целта: - Как да се хвърли примката върху младите души - с обещания и създаване на условия на придвижване по предварително очертани коловози и изработена във времето на няколко века глобалистка структура.

Основни черти на глобализацията

Глобализацията е пригодена за младите души, души в които сърдечното начало е неразвито, а разумът се стреми към разширение на съзнанието с всякакви средства - в името на задоволяване нуждата от материални блага, както и кариера на личността. Глобализацията, глобалисткото мислене, подготовката за изграждане на нов глобален ред, загубват своя смисъл при положение, че не се познава значението на израза "Последни времена". При положение, че не се осъзнава преходността на периода, че не се знае за осъществявания "заговор", че не се осъзнава предупреждението в "Откровение на Йоан" за тези Последни времена, при положение, че не се знае за опита да се изгради нов Йерусалимски храм на мястото на стария и че изграждането му ще бъде свързано с появата на нов тоталитарен ред и нов действуващ лидер по подобие на досегашните антихристи-диктатори, понятието "глобализация" придобива съвсем друг смисъл. Би могло да бъде натоварено с положително звучене в смисъл, че се прави опит за съграждане на едно ново общество! Пита се обаче - с какви средства ще се изгражда това ново общество - пак на базата на старото ли! Като се извърши козметика на старата корона на дървото на лъжата и то бъде наречено "ново общество на просперитета и демокрацията"! Като се нарекат ефемерно младите души тук на планетата "граждани на света"! Нима те не мечтаят да бъдат "граждани на един нов свят" тук на планетата земя! Само където самата Планета земя се задъхва от натрупалата се нечистотия и стене от болките и страданията на 90 процентното обедняващо все повече население под ботуша на 10 процента елит. Фино е маскиран модела на глобализацията зад
приказките за ново общество и многобещаващи картини на благоденствие. Чистота, ред на прясно подрязани канадски ливади, сигурност сред публичните места, утвърдени под контрол обществени авторитети, всичко е под контрола на Големия и мъдър брат! Чистотата, реда, чувството за сигурност, стремежа за благоденствие и задоволени материални нужди, ето какво се използва като аргументи в многообещаващата действителност.
Примерни модели с които се манипулира:

- Модел на сигурност чрез "смарт" карта, личен автомобил, осигуровка, модел на външна чистота чрез синтетични перилни препарати.
- Модел на добре възпитаното и дресираноо "Чисто коте", което знае своите потребности и влиза в банята, за да се изпишка без да изцапа.
- Партньорът трябва да бъде красив като от филмите, разумът го избира по свои съображения, резултат на предварително моделиране в съзнанието чрез образи-предварителна обработка на човешкото съзнание по определени схеми - образи и модели, докато се унифицира поведението на куклата и се направи самата кукла лесно манипулируема.
- Котето се възпитава да притежава прикррито мислене и поведение, никога да не се разкрива пред никого. "Доверие никому!" - така го е учила "мама котка"- илюминат.
- Безопасен секс, чистичък секс, секс с една добре смазана и дресирана машина, само не и секс с обикновено човешко същество, излезнало извън контрола на матрицата, която моделира по свой образ и подобие поредните биороботи - зомби! "Без секс не може" - така му е казано - "но да се прави с презерватив, със сърце или без чувства, това не е толкова важно, важното е да има гумен предпазител."
- Една кукла, подобна на куклата Барби, която е обучена да бъде чистата кукла на мама моделирана от нейното въображение, да но човекът не е една просто кукла, защото в него има душа. Тази кукла трябва да й бъде дадена свобода, но само в рамките на програматора и ли кукловода, и нейната свобода се ограничава с много пари. Много тоалети, защото все пак няма ни една кукла, която да не иска да бъде красива.
- Куклата Барби - наистина ли е проект нна глобалистите? Институт Тависток!

Забележка за правилното разбиране на понятието "Глобализация" Връзките на това понятие с отделни събития от световната история и сцена! За да се разбере Глобализацията - нейния смисъл, нейните цели, необходимо е да се има предвид, написаното като предупреждение в "Откровението на Йоан". Необходимо е да се осъзнае, че от време на време, това човечество преминава през преходни периоди през които то е необходимо да се пречисти и трансформира на нова октава. За точно такъв период сега и се говори, но с тази разлика, че за да стане това очистване, явно ще се мине през нещо, което е белязано да бъде като примамка за бедните духом и най-вече младите и незрели души. Обещава се нещо като благоденствие, като световен ред осигуряващ сигурност и просперитет, но всъщност се предлага нов вид тоталитаризъм, облечен в благи приказки и евтини обещания. Смята се, че това пречистване за което става дума, като необходимо за прехода на нова степен, ще бъде предхождано от една тоталитарна жестока система.

Създадена под контрола на най-силния, с желязната ръка, и желязно относително и човешко правосъдие. Под контрола на най-могъщата държава! Самуел Хънтигтън заявява: "Западният универсализъм е опасен за света. Отговорността за това, да се преобразуват другите цивилизации по подобие на Запада, се пада изключително на Съединените щати,, тъй като те са най-могъщата западна държава." Коя е най-могъщата държава, тази, която ще се появи под прикритието на предлагаща Нов Световен Ред, глобализъм, който се извършва от един елит, няколко стотин човека, които ще управляват чрез сила, предвождани от един лидер, водач цар или император - силен диктатор. Тоест истинската глобализация, истинското обединение на човечеството ще се осъществи като се премине през едно лъжеобединяване, което ще бъде обединяване около силните на деня, около Елита и с методите на Царството на силата. Но след това лъжеглобализиране, ще настъпи едно изчистване, и тогава вече човечеството ще навлезе в периода на възможното и реално обединение. Обединение - без силови методи и плоски евтини и наивни неизпълними обещания. Самата глобализация трудно се възприема поради мимикрията, която сега глобалистите хамелеонски използват. Те приобщават всичките духовни слова на различни водачи към своите егоистични цели да управляват и владеят човечеството чрез подчинение и сила. Те крадат от тези духовни постановки и ги прилагат в отделни свои сектори на глобализацията. За пример т.нар НюЕйдж култура!

От което и обикновения незапознат човек е подлъган. Как да не повярва, когато му се предлага сигурност в лицето на един микрочип. Как да не повярва, когато се говори, че всичко се прави в името на колективната сигурност и неговото проспериране. За това са изобретени форумите за миротворство, редом с водените локални войни, изобретени са приказките за разоръжаване редом с увеличаващите се печалби от производство и износ на оръжие. Разиграват се преговори в Близкия Изток, докато в същото време се води двойна игра с двете страни на конфликта. Едно се говори, друго се върши. И всичко това под знака на философията, че войната също носи благо, защото тя създава преразпределяне и наместване след необходимия за еволюцията хаос. Освен това обикновеният интелектуалец влага друго съдържание под термина "глобализация". Той вярва, че духовната глобализация е неразривно свързана с материалната глобализация, и че върви ръка за ръка с нея. Даже и не допуска, че самата глобализация се извършва не в името на добруването на човечеството, не в името на преодоляване на неговите глобални проблеми. Че тя се извършва по един определен план, който няма нищо общо с Небесният Отец.

Материалната глобализация е прототип на истинската глобализация, последната съдържаща естествено и духовното направление, но с тази разлика, че управленският екип на технократичната и материалистична глобализация е съвършено чужд и невписваш се в Плана на Създателя. Материалната глобализация е онова действие, което се нарича начало на очистителната процедура в името на бъдещото селекциониране на човечеството и повдигането му на нова по-висока октава чрез истинско обедияване и глобализиране на външен и вътрешен план. Материалната глобализация е извършвана от фактори, които са технократични и които нямат нищо общо със законите по които се развива човешката конструкция, съчетание на разум, тяло и душа.

Глобализацията трябва също да се възприема не като изолирано явление. Тя е пряко свързана с очакването на Месия от страна на евреи, мюсюлмани, християни. Тя е свързана и с очакването на Антихрист, преди истинския Месия, или Аватар - Спасител. Глобализацията не може да се разглежда отделно от
духовните учения в края на двадесети век. Особено това на т.нар. Ню Ейдж. Самият Ню Ейдж е дясната ръка на тази глобализация с всичките си атрибути и поради това, тези духовни учения, които застъпват философията на Ню Ейдж, всъщност подкрепят глобализацията. Глобализацията ще дойде като един призив за сигурност и ще спекулира с чувството на сигурност у хората. "В името на обществената сигурност по всички летища на САЩ се въвежда идентификационна система." Идентификационна карта или може би микрочип, с помощта на който се идентифицира за секунди личността вместо с паспорт. Глобализацията е свързана с ООН, с миротворчеството на Шри Чинмой, с опитите да се изгради нов Йерусалимски храм в Израел - обетованата земя. Глобализацията е свързана с Близкия Изток, с разгръщащата се война в този напечен регион на земята. Тя е свързана с изкуствено създадения проблем на изкуствено създадената и неправомерно, държава Израел. Докато този проблем не бъде разрешен цивилизовано и правилно, то на планетата земя не може да има мир. И двете световни войни, както и тази, която сега се гласи като трета, имат отношение, точно към проблема в Близкия Изток. Какво по конкретно се има предвид? Това е опитът да се изгради новият йерусалимски храм след подписаното споразумение за мир, в резултат на разгърналата се война, инсценирана по същия досегашен сценарий на кукловодите майстори на играта на хаос и омиротворяване.

Тече един глобален сценарий на тази планета и понятието "глобализация" има пряко отношение към него. Нещо повече, то е в центъра на развръзката в този сценарий. В този смисъл когато се говори за глобализация не бива да се разглеждат едностранно само материалните страни на този процес - вероятното натрупване на материални блага за малцина избрани страни, вероятното разделяне на населението на земята между елит и стадо. Прицелът на глобализацията не случайно е избран в чувството на сигурност на населението. Глобалистите обещават просперитет и сигурност, но на каква цена. На цената на ново делене на хората между елитарно население и т.нар. стадо. Още повече че в сферата на човешките отношения, глобалистите поддържат твърде неподходящия за сегашния човек модел на бисексуалност, което в най-общи линии води до множество разводи и третиране на човека като една бесексуална кукла, без значение мъж или жена. Ролята на двата пола в семейството е обезличена. В семейството странна роля е отредена на възпитанието на децата. То е предоставено на т.нар. интернати в които се обучава по нов начин и нови модели, съобразно нуждите на управляващия елит, подрастващото поколение.

Подобна глобализация досега е била замисляна от Хитлер, и той също така е бил приготвил различни рецепти за ново обучение на младежта. Всъщност кукловодите зад фюрера Хитлер и сегашните, Буш и Клинтън, са едни и същи. Една и съща любов те даже хранят към кристалите. Същия интерес към ритуалната магия. И така нататък. Хората не знаят целите на предлаганата им Глобализация. Даже членуващите в множеството масонски ложи, под тази на 33 степен, също не знаят за онези, които стоят над тях в масонската управленска пирамида. А единствено те, последните, знаят крайната цел на всяко едно мероприятие. Кой стои всъщност най-отгоре на върха на пирамидата - дали наистина някакъв комитет на 300 души, или някаква си деветорка. Или може би - се досетете сами! Обикновено за всеки, който твърде много се е задълбочил в Плана на тази йерархия, се твърди, неслучайно, че е параноик, или може би шизофреник. Или че може би, вижда и под леглото си някаква си там конспирация!

Ами, да, само вижте "Протоколите" на прословутите "Ционски мъдреци"! Ако ги прочетете, наистина май ще станете параноик, поради това, че досега не сте го знаели обаче! Ще видите, че там всичко, което е написано се е сбъднало. Защо! Ами може би защото никой не иска да бъде разкрит, особено и такава една конспирация, която наистина сее подвизавала сред човечеството в последните няколко века. А още по-точно! Още от две-три хилядолетия. И периодът на Атлантида съшо е част от нея. Толкова окултна книжнина, но цялото това исторически окултно познание, сега за съжаление се владее от братята на сянката, които като по-мощен отряд са съумяли да видоизменят почти всички остатъци на тази древна историческа информация за заговора! И какво е останало! Ами поправките към Стария Завет!Даже и поправки някои се опитват да вършат в наши дни. За кога!

Глобализацията чука на вратата! Тя символично присъства върху доларовата банкнота! "Novus Оrdum Seclorum". Още малко и самата доларова банкнота вече ще е станала излишна, след което се очаква и нейното взривяване. След като е изчерпала своето време на съществуване и е допринесла достатъчно за великата кауза на избраниците. Глобализацията в сегашния й вид е вече факт. Вижте Америка! Ще дойде ли изцяло в България? Ще и се попречи ли да се приземи и тука! Като на едно летище или огромна писта на самолетоносач в древна балканска страна! Не, в тази древна страна подобни писти и летища не бива да има! И така: Ще дойде ли глобализацията и в България? Отговор: Ако случайно в България влезе глобализацията, то тя ще бъде обречена, защото в който от военните съглашения е участвала България, той винаги е губел. Това е генерално заключение.

Ако хората свързват глобализацията само с чувството си на бъдещи очаквания за напълнен търбух и претъпкан фризер, с обещания за просперитет и демокрация, ако те свързват глобализацията само със свободните пътувания през граница, макар и без пари, ако те осъзнават само от глобализацията световните първенства по тенис, футбол, и продължават да говорят за мир, когато в съседство се избиват техните братя с оръжия произведени от техните собствени ръце, ако те даже изпращат единодушно като Народно Събрание ешелони с танкове за съседни страни, ако те даже като вот за избиране на Премиер и Президент продължават мързеливо да изчакват хода на събитията и гласувайки за антитероризма, всъщност те гласуват за поредната нова свада от изфабрикувания сценарий на глобализацията, изкуствено разпалван в районите с малцинства, от едно общество на високи масони, то тези хора - българи, които знаят всичко това, и нищо не правят, и стоят със скръстени ръце, нямат своя шанс да оцелеят в бъдещите събития. Майката земя няма да допусне ни едно човешко същество, да продължи напред във времето, докато то не стане неспособно да излъчва агресия. Да не излъчва агресия самостоятелно, но също така и фарисейски да не подклажда военни конфликти докато в същото време с талмуда и корана и стария завет, съответния висш миротворец се кланя на своя бог за мир и благоденствие на своя народ. Само на своя народ.

Пред Отецът Небесен сега има само един народ - този който може да се обедини в едно. Без да излъчва отрицателни емоции, без да се напъва да застане на първата скамейка, без да се смята за богоизбран по-първи от другите, осъзнал, че всеки един народ върху дланта на Господ има своето специфично равнопоставено място. Богоизбрани народи за Отеца няма. Именно в последното твърдение се намира една от най-дълбоките причина на дискутираната глобализация. И дано мъдростта на хората се окаже по-голяма от стремежа им да останат егоцентрично затворени всобствените си горделиви интелектуални черупки. Нека духовността надвие силата на интелекта, който понякога разединява и редом заедно с него, да спомогне на това човечество да поеме по една нова посока на обезвреждане на всякакви богоизбранически програми заложени в кой да е народ, кое да е племе, коя да е нация. Глобализацията би могла, ако се извършваше от здравомислещи хора, на първо място да започне - с"обезвреждане конфликта в Израел" чрез неутрализиране на отрицателно заложената програма в юдейското племе, по-късно основало неправомерно държавата Израел. И което малко преди това е колонизирало самата Америка и което малко пък след това, е покорило цялата финансова система на планетата чрез хомота на паричната система, управлявана от частната фирма която е …"Федералния Резерв". И чрез нея опитно се разиграва цялата история на това човечество. Всичко обаче е все пак под зоркото око на Отецът, който накрая всичко обиграва и всичко това допуска в наше благо. Амин!

Втора важна забележка за понятието "глобализация" Основно твърдение на глобалистите е, че всички духовни водачи са изпратени от Отеца, и че с тях Отецът иска да въведе порядък на планетата. И в този смисъл сега, се очаква нов духовен водач, който ще бъде Месия, спасител, може и името му да бъде Майтрейя. В този смисъл делото на Иисус се принизява, стига се до заявлението, че даже Иисус не е успял да наложи Учението си, че саможертвата Му била напразна, че не бил могъл да спаси света с наложените от християнската религия ценности. И че даже, явно Бог си бил вземал бележка от това, и следкато сгрешил с явяването на Иисус, сега вече изпраща друг тип месии, защото много трудно било да се накара водата ДА ТЕЧЕ НАГОРЕ. И в този смисъл, след като бог бил сгрешил и сега се корегира, след като и Иисус се бил провалил, само дето християните останали да бъдат не в час. И ТЕ ЧАКАЛИ КАТО НА ЗАКОЛЕНИЕ Иисус да ги спаси. А ето сега най-главното - "А другите месии се плъзгали покрай тяхното съзнание като КАПКИ ПО ЛИСТО." Това е откъс от едно мнение в тукашния клуб "окултизъм". В ТОВА ТВЪРДЕНИЕ, КОЕТО Е МНОГО СЕРИОЗНО ПО СВОЯТА НАСОЧЕНОСТ, НЕСЪОБРАЗЕНО С НИЩО РЕАЛНО И ДЪЛБОКО ПРИНИЗЯВАЩО РЕАЛНАТА КАРТИНА, СЕ ЗАБЕЛЯЗВА ПЪЛНО НЕРАЗБИРАНЕ НА РАЗГРАНИЧАВАНЕТО МЕЖДУ НЕБЕСНИЯТ ОТЕЦ, ИЗПРАТИЛ СВОЯ ЕДИНОРОДЕН СИН В ЛИЦЕТО НА ИИСУС КАТО СЛОВО БОЖИЕ НА ЗЕМЯТА И ВЕЛИКОТО НАЧАЛО НА СЪТВОРЕНИЕТО В ЛИЦЕТО НА АБСОЛЮТА.

Небесният отец и Абсолютът са две творящи начала във Вселената спрямо човека. Човек дължи своето тяло и разум на своя Материален Отец - Творецът на материалното Битие, но човек дължи своята душа на своя небесен Отец - Творецът на духовното Битие. Последният изпраща като свое Слово Иисус и Той се явява като такъв Спасител - Месия за човеците. А от Творецът на материалното битие произлизат всички Аватари, които
също предлагат спасителни пътища за човека, но вече не от позицията на неговата душа. Тук вече влиза в сила правото на избор, човекът да избере своя път, като какъв иска да се развива, като душа или като разум и
съзнание или и като двете. При първия избор стои пътят на вярата, при втория - пътя на разширяване на съзнанието, при третия - съвместното следване на двете пътеки след като се извърши едно балансиране на духовната ситуация тук на планетата. Трета важна забележка за глобализацията Всъщност кой от осъществяващите глобализацията, знае с точност нейните цели и точно посоката в която се движим. Казано е, че се движим към едно свободно и демократично общество, но как ще се постигне като никой досега на земята не е направил нищо по въпроса. Толкова диктатори са се изредили и все една и съща методика на кръв и насилие. Диктатури, десетки на брой през последните векове, империята на Наполеон, Лениновия-Троцкистки план за болшевизъм, Хитлеровия опит за въвеждане на Нов Световен ред, последвалия го
период на студена война.

Сега се говори сред тези, които осъществяват глобализацията, че тя трябва да се извърши под силния контрол на най-мощната икономически държава. Но кой управлява най-мощната в момента на света икономика. Няколко еврейски фамилии, които са назначили в почти всички сектори на управлението известни по своето родословие служители юдеи. Нека погледнем правителството на САЩ в момента. Нека видим и кой стои зад Федералния резерв! Нека видим кои са министрите на войната, държавния секретар, външния министър на цяла една поредица от европейски страни, които също следват модела на САЩ! И така, тези които извършват глобализацията, съвсем не са наясно накъде точно се движат. Казано е, към светлото бъдеще, но икономиката в един миг на дадена страна или на една група от страни, започва да функционира за сметка изцяло вече на сателитните държави, и населението в тези избрани няколко развити икономически страни живее де факто на гърба на другата част от населението на планетата, обитаващо сателитите и колониите. Разслояването на населението - огромна част от това население се лумпенизира и бедните вече имат своя относителен дял около 90 процента, докато богатите намаляват своя относителен дял. Като едните стават все по-бедни, а другите - все по-богати.

Коя е всъщност целта на всичко това , ако не вземане изцяло властта в ръцете на една малка група от хора, която с методите на царството на силата, да държи в строго подчинение и контрол останалата част от населението. Да, но хората не знаят това, тъй както и германците през 33 те години не подозираха истинските цели на Фюрера. Чак в края на войната се разбра, накъде е тласкал той Германия. След което и германският народ изплаща 50 години хитлеровия режим. Сега когато има отново Обединена Германия и е на път тя да влезе в Обединена Европа, се пита отново - под чия палка ще се извършва цялото това обединение, това глобализиране. На горните етажи на масонската пирамида, никой ясно не знае, какво ги очаква, защото правилото е такова, че над всеки етаж има и по-горен, който е отговорен за поетите решения. В този смисъл българските масони знаят ли кой от европейските или американските им събратя, ги води и то накъде! Защото все по-усилено се очертава посоката в която се извършва това водителство, че е към една страна коятозалага на методите на царството на силата. Царят и неговото обкръжение, сестра, антураж, синове и дъщери,
очевидно не могат да осъзнаят, че зад царските им глави се крои план отвъд океана, който цели, превръщането на тези няколко балкански страни в монархии. Монархии, които послушно да бъдат съединени от една обща монархическа конфигурация, лесно водена и манипулирана, която да послужи като идеалния трамплин към следващата важна стъпка - създаването на десетте мощни супердържави, под егидата на очаквания през това време фюрер-обединител. Монархическата структура очевидно се поддава най-лесно на манипулация отвън, а в този смисъл и сегашното управление на Симеон, е изцяло в генерален смисъл, направлявано отвън. Та той е една безгласна буква, която се опитва да каже все пак нещо, но установява в последния момент, че нищо не успява да извърши и затова и продължава да ходи на външни мероприятия, докато нежежените места в икономиката растат лавинообразни. Анализът показва, че тъй както е тръгнал, ще бъде принуден скоро, или да подаде оставка, и да се превърне черезвичайно в монарх, или пък безславно да напусне България, а на неговото място да бъде изнамерен следвашия спасителен фактор.

Обединена Европа не е наясно, кой ще я обединява: Америка която се разпада невидимо, и крие това зад най-невероятни козметични операции, или пък тя сама редом с фактора на САЩ ще може да направи крачката към бъдещото обединяване. Масонските европейски и американски влияния, са се хванали за гушата. Вашингтон и европейския център на масоните, не могат да се разберат за водителството. А и водачът все още не е изнамерен. Конфликтът в Близкия Изток всеки миг може да се възпламени. Войната на Балканите направи прозрачни намеренията на американските дипломати. Българските политици сега очевидно при този анализ, се показва, че въобще не са в час и че не могат да бъдат самостоятелни във водената от тях политика за България. В този смисъл, България се опитват да я водят отвън. Да, но народът осъзнава това и не иска повече да бъде лъган. Ето още един най-непредсказуем конфликт. Близкият Изток като вулкан, битката между американското и европейско крило на масонството, битката между самите "билдерберги" на вътрешно събрание, непредсказуемостта на българския народ, продажността на българските политици, всичко това утежнява бъдещата политическа обстановка. На този фон, проблемът с тероризма е вид отдушник в който се изпраща нагнетяваната енергия, като всичко това се преписва на ислямския фундаментализъм, като се
забравя, че редом с единия звяр в Откровение на Йоан крачи и втори, този, който е бил породен от Първия. И Вторият има за цел, да премахне Първия. Ислямът срещу юдейството и американската експанзия в битката за
икономически интереси и влияние върху самата обетована Земя, битката за Йерусалим, бъдещето на самата държава Израел, решението на конфликта Палестина и Израел. Афганистанският проблем е просто един отличен отдушник с вентила на тероризма за решаването на забавянето на предстоящия взрив в Близкия Изток. Кръстоносен поход, а този който го е заявил, вече е пътник със своята невъздържаност. Следващият президент на Съединените щати, полицейската система в щатите, монархиите в Източна Европа, подготвянето на десетата супердържава., а защо не и на самата "Америка-рус".

Кой ще бъде фюрерът, умиротворител, който ще се опита да излъже човечеството, че е намерил изхода на объркването му. До около 6-7 години, всичко това като въпроси ще изглежда история, а сцената върху арената ще е вече част от световната история. Колко ли гладиатори през това време ще бъдат избити върху тази арена! Сценарият е поучителен за бъдните поколения на земята, която трябва да се измени коренно! Глобализация без вътрешна промяна не може никога да се осъществи. Всяка една глобализация без вътрешно обединяване, е чиста диктатура. В този смисъл и сегашната глобализация е път към установяване на тоталитарна система на контрол върху населението посредством смарт и кредитни карти, микрочип и икономическа зависимост.
Нека запомним двете основни положения:

Никой не знае посоката на сегашната глобализация освен един фюрер или един тесен кръг посветени от елита, които в момента са твърде объркани. Объркаността им идва от непредсказуемия фактор на извънземните им наставници. Според едни от най-последните сведения, т.нар. Междугалактически съвет е приел окончателното решение за пълно отстраняване от планетата земя през около 2003 година на всички външни фактори включително и тези, които досега са опекунствали сегашните елитарни глобалисти. Затова и сега в Лондон и Ню-Йорк са объркани. Зад Буш и Клинтън вече очевидно няма да има кой да стои, както и зад могъщите фамилии - Рокфелер и Ротшилд. Какво ще правят тогава техните десни ръце, Кисинджър и Сорос, освен да се пенсионират в някоя от пенсионните благотворителни фондации, които са създали. Второто основно положение е, че глобализацията в сегашния й вид няма нищо общо с истинското дългоочаквано обединяване на човечеството в духовен план. Това е една технократична глобализация, която обхваща преди всичко контрола върху финансовите потоци, комуникациите, стопанските структури. Инакомислието свойствено на интелектуалеца в условията на глобализация от технократичен тип е изключено. Културата в тази глобалистична цивилизация е бездуховна и точно това, хората на изкуството и културата понастоящем не знаят и трудно ще възприемат.

Културата на сегашния управленски елит опира до портфейла, информацията за лихвения процент и курса на еврото, с което поддържат хомота върху хората на планетата. Културата на най-високия елит по изключение може да включва малко окултно познание, технократични приьоми и окултни практики, знаене на някои магически ритуали. Хуманитарна култура в сегашния управленски елит липсва. Изкуството се изповядва като колекционерство или посещение на сбирки на някои модернистични негови клонове. В тези условия на глобализация на материалното в културата, парвенющината и професионализма от технократичен тип се чувствуват отлично. И двете основни положения не се познават от болшинството от хората, които лесно биха станали послушни играчки по този начин в ръцете на безмилостния управляващ глобалистки елит. Впрочем за него, всички те са просто едно стадо, което още не дозряло да се влее при избраниците и посветените, за каквито се считат елитарните водачи на глобализацията. Нужно е да се постави сериозно в България темата за Глобализация за обсъждане. Премълчаването на тази тема ще нанесе поражения в бъдеще, и в този смисъл стоенето сега със скръстени ръце и изчакването какво ще се случи отгоре, е вече участие с безучастие в едно глобално престъпление. Бездействието укрепва противопоставянето и само активната гражданска позиция на будност и предупреждение на околните братя и сестри, е единствено по Волята на Бога.

Източник: Eon's Web

Няма коментари:

Публикуване на коментар