понеделник, 7 март 2011 г.

MAJESTIC 12 и Секретното правителство William Cooper

Преди Majestic 12

По време на първите години след Втората световна война, правителството на САЩ се изправя лице в лице срещу поредица от събития, които ще променят не само бъдещето на Америка, но заедно с него и бъдещето на целия свят. Тези събития са толкова невероятни, че не подлежат нито на описание, нито пък са за вярване. Слисаният президент Труман и неговите висши военни командири разбират, че след като са победили в най-унищожителната и скъпа война в историята, буквално са неспособни да се справят с новите събития. САЩ са разработили, употребили и единствени в света по онова време притежават атомна бомба - оръжие, което само по себе си може да унищожи който и да е враг, дори и цялата Земя. По онова време САЩ имат най-добрата икономика, най-напредналите технологии, най-високият жизнен стандарт, най-силно влияние навсякъде и най-мощните военни сили в историята.

Можем само да си представим объркването и тревогата, когато информираният елит от американското правителство открива в Ню Мексико разбит извънземен космически кораб, пилотиран от насекомоподобни разумни същества с напълно непонятна за нас култура.

Между януари 1947 и декември 1952 откриват най-малко още 16 разбити извънземни кораби, 65 тела на извънземни и 1 жив извънземен, който оцелява след катастрофата. От тези инциденти 13 стават в границите на САЩ, а 3 в чужди страни (1 в Норвегия и 2 в Мексико). (Според източника ZetaTalk всички данни за катастрофирали извънземни кораби освен този в Розуел, са НЕВЕРНИ. Логично ли е цивилизации, които притежават технологии за преодоляване на времето и пространството, да допускат толкова много катастрофи тук, на Земята?). Наблюденията на НЛО стават толкова многочислени, че сериозното изследване и опровергаване става невъзможно със съществуващите разузнавателни средства.

Според източника ZetaTalk:"Розуел е лудостта и гнева на Съединените Американски Щати. Той е знаменосецът на парада на всички онези, които маршируват в името на истината. Фактите са известни и тези известни факти отразяват почти напълно истината. Това е една истинска история. Това, което не е известно обаче, е че Roswell НЕ беше злополука.

В онези времена, из целите САЩ, много групи от извънземни търсеха диалог с правителството на САЩ. Ние избрахме САЩ поради тяхното лидерско положение в обществото на нациите. САЩ си пъхаха и си пъхат носа във всяка една дейност по земното кълбо. Ние знаехме, че можем да разчитаме на САЩ като на глашатай за всяко едно послание, което искат да изпратят извънземните. Само че както американското, така и някои други правителства, не се поддаваха на контакт. Групите от извънземни контактуваха с отделни личности, но тези личности бяха третирани като заразени и никой не ги слушаше. Онова, което възпрепятстваше контакта, беше човешкото желание за контрол върху нещата. Ето защо, за да позволим на хората от правителството на САЩ да се отворят за нашите послания, ние им позволихме да получат контрол върху нещата. Няколко същества от различните извънземни цивилизации, които се опитваха за влязат в контакт с правителството на САЩ, решиха доброволно да се пожертват в името на целта. Те очакваха, че ще умрат. Планът беше да се остави един кораб да катастрофира и така да попадне в ръцете на хората. Това щеше да усили максимално чувството за контрол у хората, които, в крайна сметка, бяха повечето военни. След като веднъж те можеха да почувстват, че ние сме уязвими, те щяха да прояват готовност да преговаряме. Така и стана".

Присъствието на извънземни на Земята

На 13 февруари 1948 край Ацтек, Ню Мексико, отново се разбива кораб. Малко след това, на 25 март 1948, отново близо до същото място се разбива втори кораб, сред останките на който намират 17 тела на извънземни. Корабът има диаметър около 33 метра. От много по-голяма важност обаче са големият брой части от човешки тела, складирани и на двата разбити кораба. Демонът разкрива злото си лице и посветените бързо биват обхванати от параноя. Тайната моментално се превръща в свръхсекретна и се взимат изключително строги мерки за спиране изтичането на информация. През следващите години тези събития ще се превърнат в най-строго пазените тайни в историята на човечеството.

Организира се специална група от най-добрите американски учени и през декември 1947 се създава програма под името Project Sign, която има за цел да изучи явлението. Цялата дейност се маскира плътно под булото на секретност. Project Sign се превръща в Project Grudge през декември 1948. Част от този проект е така наречената Синя книга (Blue Book) - дезинфорамционен проект, който представлява отделен том ("Grudge 13" ) от 16-те тома на целия проект, който аз и Бил Инглиш видяхме, прочетохме и направихме достояние на обществото. Екипите от специалисти - "Blue Teams", работят съвместно по откриването и възстановяването на останките от разбитите кораби и на живите или мъртви тела на извънземни. По-късно тези екипи се превръщат в екипи Алфа (Alpha Teams) от проекта Project Pounce.

През онези първи години ВВС на САЩ и ЦРУ упражняват пълен контрол върху тайната за извънземните. Всъщност, ЦРУ се създава съгласно Изпълнителна заповед на президента като Централна разузнавателна група, която да изразява и реализира целите по отношение на извънземното присъствие. След това се приема законът National Security Act (NSA), чрез който да се контролират действията на разузнавателните общности и специално действията на извънземните. Чрез серия от меморандуми и изпълнителни заповеди на Националният Съвет по Сигурността (National Security Council), дейността на ЦРУ постепенно се разширява, като освен задачата да се следят чуждите разузнавания, постепенно и внимателно се "легализира" директната дейност на ЦРУ в страната и чужбина под формата на операции под прикритие.

Затягане на редиците

На 9 декември 1947, Tруман одобрява пускането на NSC-4, наречен "Координиране на мерките по информацията за чуждите разузнавания", за който отговарят секретарите Маршал, Форестал, Патерсън (Marshall, Forrestal, Patterson), и директора за политическо планиране от Държавния департамент Кенън (Kennan).

В Том 1 за Чуждестранно и военно разузнаване, озаглавен "Заключителен доклад на Изборния комитет за изучаване на правителствените операции по отношение на разунавателните дейности" (Final Report of the Select Committee to Study Governmental operations with respect to Intelligence Activities), Американски Сенат, 94-ти Конгрес, 2-ра сесия, Доклад No. 94-755, 26 април 1976, стр.49, се казва: "Tази директива дава пълномощия на Държавния секретар да координира информационните дейности извън страната, насочени против комунизма". Един свръхсекретен анекс към NSC-4, NSC-4A, дава инструкции на Директора на Централното разузнаване да извършва под прикритие психологични операции, подпомагащи изпълнението на NSC-4.

По-нататък NSC-4 и NSC-4A са заместени от NSC-10/1 и NSC-10/2, които разширяват още повече обхвата на дейностите под прикрите. За изпълнение на разширените дейности е упълномощен Офисът за координиране на политиката. NSC-10/1 и NSC-10/2 утвърждават като пригодни редица нелегални и незаконни практики и процедури. Реакцията на шефовете от разузнаването е незабавна. Въз основа на NSC-10/1 се създава Изпълнителна Координационна Група (Executive Coordination Group), която да наблюдава, без да одобрява, предложенията за проекти под прикритие. Тайната мисия на групата обаче е да координира проектите, свързани с извънземните. NSC-10/1 и NSC-10/2 се тълкуват така, че никой от върха, който иска информация, да не може да я получи, преди съответния проект да бъде завършен, и при това успешно. Всичко това изгражда буфер между Президента и информацията. Целта на този буфер е да може Президентът да отрича категорично и убедително за истинското състояние на нещата в случай на изтичане на информация.

В следващите години този буфер се използва за ефективно изолиране на президентите от пълната информация за извънземните - на тях им се съобщава толкова, колкото преценяват Секретното Правителство и разузнавателната общност. NSC-10/2 сформира изследователска група, чиито членове се сред най-изявените учени за времето си и които се срещат тайно. Тази група обаче НЕ е наречена MJ-12. Чрез друг меморанудм, NSC-10/5, се постановяват задълженията на тази група. Горните закони по националната сигурност, заедно с меморандумите и изпълнителните заповеди, изграждат основата за създаването на MJ-12 четири години по-късно.

Първата жертва на операциите под прикритие

Секретарят по отбраната Джеймс Форестал започва да отправя възражения срещу секретността. Той е един много идеалистичен и религиозен човек, който смята, че нещата трябва да се направят достояние на обществото. След като започва да разговаря относно проблемите за извънземните с лидери на опозицията и с лидери от Конгреса, Труман го вика при себе си и му нарежда да си подаде оставката. Форестал допуска, че непрекъснато е следен и изразява страховете си пред много хора. Неговото поведение обаче се тълкува от мнозина като параноя. По-късно му приписват психическо разстройство и го вкарват в болницата Bethesda Naval Hospital. Всъщност, те се страхуват от него и затова бързат да го изолират и дискредитират. Някъде в ранното утро на 22 май 1949, агенти от ЦРУ завързват единия край на чаршаф около врата му, а другия край за стаята и го хвърлят през прозореца. Чаршафът се разкъсва и Форестал намира смъртта си. Той става първата от многото жертви на секретността.

EBE

Извънземният, оцелял след злополуката в Розуел през 1947, е наречен EBE (съкратено от Extraterrestrial Biological Entity - извънземно биологично същество). Това име е предложено от д-р Ваневър Буш. EBE демонстрира тенденция към лъжи и около година отговаря само на въпросите, на които желае да отговаря. През втората година обаче, той започва да става по-открит и информацията от него потича буквално като река. Компилацията от неговите разкрития става основата на онова, което по-късно ще бъде наречено "Жълта книга" - "Yellow Book". Направени са много снимки на EBE, които аз и Бил Инглиш имахме възможност да видим години след това в GRUDGE 13. В края на 1951 г. EBE заболява. Медицинският персонал не е в състояние да установи причината за заболяването на ЕВЕ, а освен това няма и никаква база. Системата на ЕВЕ е на база хлорофил и той преработва храната подобно на растенията. Отделителната му система също работи като тази на растенията. Затова викат експерт по ботаника - д-р Гилермо Мендоза, който се опитва да му помогне до средата на 1952, когато EBE умира. Д-р Мендоза става първият експерт по извънземна биология.

В отчаяния си опит да спасят EBE и да заслужат одобрението на тази изключително развита извънземна технологична раса, в началото на 1952 САЩ започват да излъчват радиосигнали за помощ дълбоко в космоса. Никой не се отзовава.

Създаването на NSA (Национална Агенция по Сигурността)

Президентът Труман създава свръхсекретната National Security Agency чрез секретна Изпълнителна заповед на 4 ноември 1952. Нейната основна цел е да дeшифрира комуникацииите с извънземните и техния език, както и да установи диалог с тях. Tази изключително спешна задача е продължение на предишните усилия на службите и получава кодовото название SIGMA. Втората цел на NSA е да контролира всички комуникации и емисии от всякакви и всички устройства по целия свят за целите на разузнаването, в това число и извънземни, и да поддържа тайната за извънземното присъствие. Проектът SIGMA е успешен. NSA поддържа също така комуникации с базата на Луната и с други секретни космически програми. Отново чрез заповед NSA се освобождава от действието на всички закони, в които изрично не е упоменато името на агенцията като обект на съответния закон. Това означава, че ако агенцията не се споменава в текста на законите, които Конгресът приема, то тя НЕ Е обект на тези закони. NSA изпълнява и много други задължения, и на практика е агенция № 1 сред разузнавателните общества. Днес NSA получава 75% от парите, предназначени за разузнаването. Старата пословица "Парите отиват там, където живее властта." е вярна. Основната задача на NSA продължава да бъде комуникацията с извънземните, но Агенцията работи и по други извънземни проекти.

Президентът Труман информира съюзниците, включително и Съветският съюз, относно проблема за извънземните веднага след Розуел. Това се прави в случай, че извънземните се превърнат в заплаха за човечеството. Съставят се планове за защита на Земята в случай на нападение. Поддържането на международна секретност се оказва доста трудна задача. Затова се взема решение за създаване на външна група, която да координира и контролира международните усилия с оглед да се запази тайната и да се избегне намесата на медиите в работата на правителствата. Резултатът е създаването на тайно общедтво, познато като Билдербургерите. ("Bilderburgers"). Седалището на това общество е в Женева, Швейцария. Билдербургерите се разрастват в тайно световно правителство, което и тогава, и сега контролира всичко. ООН и тогава, и сега, не е нищо повече от международна шега.

Нов президент

През 1953 в Белия дом влиза нов президент. Това е човек, свикнал на организация и дисциплина. Неговият метод на управление е да делегира права и да управлява чрез комитет. Той взима най-главните решения самостоятелно, само когато неговите съветници не могат до достигнат до консенсус. Обикновено той прочита или изслушва няколко алтернативи и след това избира една. Тези, които са работили с него, твърдят, че любимият му коментар е бил "Направи това, което трябва да се направи". Освен това той прекарва твърде дълго на полето за голф, а това не е необичайно за армейски военен, който заема изключителната длъжност Върховен командир на Алианса по време на войната. Пост, който му донася 5 звездички. Този президент е армейският генерал Дуайът Дейвид Айзенхауер.

През първата му година като президент - 1953, се разбиват поне 10 извънземни диска, с 26 мъртви и 4 живи извънземни. От тях 4 са намерени в Аризона, 2 в Тексас, 1в Ню мексико, 1 в Луизиана, 1 в Монтана, и 1 в Южна Африка. Отчетени са хиляди наблюдения на НЛО.

Айзенхауер разбира, че трябва да се пребори с проблема за извънземните. Но той знае също, че не може да го направи, без да разкрие тайната на Конгреса. В началото на 1953 новият президент се обръща към своя приятел и съратник от Съвета за външни отношения, Нелсън Рокъфелър, за помощ относно проблема с извънземните. Айзенхауер и Рокъфелър започват планиране на секретна структура за наблюдение и контрол на извънземните, която трябва да се реализира в рамките на една година. Така се ражда идеята за MJ-12. Чичото на Нелсън, Уидрол Олдрих, е онзи, кото подтиква Айзенхауер да се кандидатира за президент. Изобщо цялата фамилия Рокъфелър поддържа солидно Айк. Фактът, че Айзенхауер се обръща за помощ към Рокъфелър относно извънземните, се оказва най-голямата грешка, която Айзенхауер прави по отношение бъдещето на САЩ и вероятно на цялото човечество.

Само седмица след избирането му като президент, Айзенхауер назначава Нелсън Рокъфелър за председател на Президентския комитет от съветници за организацията на правителството. Рокъфелър е отговорен за плана за реорганизация на правителството. Всички програми отиват в един-единствен кабинет и една единствена длъжност - Департамент за здравето, образованието и благосъстоянието. Когато Конгресът одобрява новата длъжност през април 1953, Нелъсън получава поста помощник-секретар на Oveta Culp Hobby.

Насочени към Земята

През 1953 астрономите откриват големи обекти в космоса, които се движат право към Земята. Първоначално смятат, че това са астероиди. По-късно вече става очевидно, че тези обекти могат да бъдат само космически кораби. Проектът Sigma започва осъществяването на радиокомуникации за връзка с извънземните. Когато обектите доближават Земята, те се установяват на висока орбита около екватора. Това са няколко огромни кораба, чиито намерения са неизвестни. Проектът Sigma, и един нов проект, Plato, чрез радиокомуникации и използването на компютърния двоичен език, успяват да убедят извънземните да кацнат, за да се срещнат лице в лице за първи път с извънземни същества от друга планета. Проектът Plato има за задача установяване на дипломатически отношения с тази извънземна раса.

Междувременно, друга извънземна раса от човекоподобни същества установява контакт с правителството на САЩ. Тази извънземна раса ни предупреждава за опасностите от контакта ни с другата раса, която е на орбита около екватора, и ни предлага да ни помогне за нашето духовно израстване. Те поставят като главно условия изискването да демонтираме и унищожим нашите ядрени оръжия. Те отказват да обменят технологичен опит с нас, като изтъкват причината, че ние сме духовно незрели, за да боравим с технологиите, които те притежават. Те смятат, че ние бихме използвали всяка една нова технология, за да се унищожаваме взаимно. Те ни посочват, че ние вече сме поели пътя на самоунищожението и че трябва да спрем да се избиваме един друг, да спрем да замърсвяваме земята, да спрем да изтощаваме нейните природни ресурси и да се научим да живеем в хармония.(Въпросната извънземна раса е от звездната система Zeta Reticuli). Tези условия се посрещат с изключителна подозрителност, особено главното условие за ядрено разоръжаване. Това би означавало да останем беззащитни пред лицето на една явна извънземна заплаха. Освен това, няма никакъв прецедент в световната история, който да подскаже как да се действа в подобен случай. Ядреното разоръжаване обаче не може се разглежда като действие, отговарящо на най-добрите интереси на САЩ, затова преговорите са прекратени и условията отказани.

Към края на 1954 расата от големоноси сиви извънземни, която орбитира около Земята, се приземява във военно-въздушната база Холоман (Holloman). Постига се базисно споразумение. Тази раса идентифицира своя произход от планета, обикаляща около една червена звезда в съзвездието Орион, която ние наричаме Бетелхойзе. Те твърдят, че тяхната планета загива и някъде в недалечното бъдеще те вече няма да могат да живеят там. Това довежда до второ кацане във военно-въздушната база Едуардс (Edwards). Историческото събитие е планирано предварително и са договорени някои подробности от споразумението. Айзенхауер "излиза" в отпуск и заминава за Палм Спрингс. В самият ден на събитието той се запътва към базата, като извинението пред журналистите е, че отива на зъболекар.

Подписване на официално споразумение

Президентът Айзенхауер се среща с извънземните и между Извънземната нация и САЩ се подписва официално споразумение. Назначава се и първия посланик от космоса. Неговото име и титла е "Omnipotent Highness Krlll" (Всемогъщо величество Крл, което се произнася Крил. Съгласно американската традиция, която се отнася пренебрежително към кралските титли, той бива наричан тайно "Първоначалният заложник Крил". Трябва да знаете, че знамето на извънземните е познато като "Trilateral Insignia" (Тристранна емблема). Този символ е изобразен на техните кораби, а също и на униформите им. И двете кацания на извънземните, както и втората среща, са филмирани, а филмите съществуват и до днес.

Договорът постановява: Извънземните няма да се месят в нашите дела и ние няма да се месим в техните. Ние ще пазим тяхното присъствие на Земята в тайна. Те ще ни предоставят напреднали технологии и ще ни помагат в нашето технологично развитие. Те няма да сключват договор с никоя друга нация на Земята. Те ще взимат хора периодично, за лимитирано време, с цел медицински изследвания и наблюдения на нашето развитие, при положение, че НЕ се нанасят вреди на хората и че биват връщани в мястото на "отвличането", като хората няма да си спомнят за случката. Освен това извънземните ще предоставят периодично на MJ-12 списък на контактьорите и на "отвлечените" хора. Двете нации ще разменят посланици, които ще ги представляват, докато договорът е в сила и също така ще обменят по 16 души персонал с цел изучаване на другата нация.

Подземни бази

Извънземните "гости" ще гостуват на Земята, а "човешките гости" ще пътуват до родната планета на извънземните за определен период от време, след което ще се връщат и така ще става обмяната на групите. Договорено е също така, че за нуждите на извънземната нация ще бъдат построени подземни бази, а 2 подземни бази ще бъдат използвани съвместно - от тях и САЩ. Обмяната на технологии ще се извършва в базите за съвместна експлоатация. Решено е 4 извънземни бази да бъдат построени под индианските резервати в Юта, Ню Мексико, Аризона и Колорадо, а 1 да бъде построена в Невада, в областта, известна като S-4, разположена на 7 мили южно от западната граница на Area 51. Всички бази на извънземни ще бъдат под пълния контрол на Департамента на военноморското разузнаване и целият персонал, който ще работи в комплексите, ще получава заплащане от Военноморските сили. Изграждането на базите започва незабавно, но върви мудно до 1957 г., когато се получават огромни финансови средства. Продължава работата върху "Жълтата книга" ("Yellow Book").

Area 51 и S-4

Стартира се Проектът REDLIGHT (Червена светлина), при който се правят тестови изпитания на летателните кораби на извънземните. В Груум Лейк, Невада (Groom Lake) се изграждат свръхсекретни съоръжения, а кодовото название е DREAMLAND. Инсталацията се намира точно под Военноморския департамент, и в нея се допуска само персонал с пропускателен режим "Q" или специално одобрение от Президента. Ироничното в случая е, че самият Президент няма право да посещава мястото. Базата на извънземните и мястото, където действително се обменят технологии, е познато като S-4, кодовото име на което е "Обратната страна на Луната" ("Тhe Dark Side of the Moon").

Армията получава задача да сформира свърхсекретна организация, която да се грижи за сигурността по всички проекти, свързани с извънземните. Така се създава Националната Разузнавателна Организация, базирана във Форт Карсън, Колорадо, чиито екипи се обучават специално за охрана на проектите и носят името DELTA.

Друг проект, с кодово име SNOWBIRD, се разработва със специалната цел да се даде обясение на многобройноте появявания на летателни средства по проекта REDLIGHT - обяснението е, че това са експерименти на Военно-въздушните сили. Всъщност, по проекта SNOWBIRD се изработват летателни средства по конвенционална технология и тези летателни средства се показват на медиите. Освен това, този проект служи и за успешно маскиране на полетите на самите "НЛО". Проектът SNOWBIRD се оказва много успешен, в резултат на което намалява броя на съобщенията за наблюдения на НЛО.

Секретно финансиране

Във Военният Офис на Белия дом се създава секретен фонд за милиони долари. Този фонд се използва за построяването на над 75 подземни комплекса. Когато президентите поставят въпроси за този фонд, им се отговаря, че средствата се изразходват за построяване на подземни защитни комплекси за президента и екипа му в случай на война. В действителност, само няколко наистина са предназначени за президента. Милиони долари се прехвърлят към MJ-12 през този офис и оттам към фирми-контрактори, за да се строят подземни бази за извънземните, както и свръх-секретни DUMB (Дълбоки Подземни Военни бази), а също и съоръжения, разгласявани като "Alternative 2", пред нацията. Президентът Джонсън например, е използвал средства от този фонд, за да построи кинотеатър и да асфалтира пътя към собственото си ранчо. Той не е имал никаква представа за истинската цел на фонда.

Всъщност този фонд се създава през 1957 г., по времето на Айзенхауер. Парите са гласувани от Конгреса под предлог, че са предназначени за "изграждане и поддръжка на секретни обекти, където да се скрие Президента в случай на военна атака: Президентски аварийни обекти". Обектите буквално са големи дупки в земята, достатъчно дълбоки, за да понесат ядрен взрив, и са оборудвани с най-съвременни комуникационни устройства. Освен тези 75 комплекса, има поне още 22 подземни обекта, построени от Комисията за атомна енергия.

Разположението и всичко останало, свързано с тези обекти, е било и продължава да бъде свръхсекретно. Парите са били и продължават да бъдат под контрола на Военния офис в Белия дом, като се "изпират" толкова внимателно, че дори и най-опитният разузнавач или счетоводител не може да ги проследи. Върху тези средства никога не е извършван и най-вероятно никога няма да бъде извършен одит. Тези секретни пари просто са безотчетни.

Междувременно, Нелсън Рокъфелър отново сменя поста си - става Специален асистент по психологична стратегия, или Стратегия на студената война. Този пост се развива през годините, докато се стига до поста, който заемаше Хенри Кисинджър по време на президента Никсън. Официалната дейност е "съветник и помощник по разработването на нарастващо разбирателство и съдействие между всички хора". Това обаче не е нищо друго освен димна завеса, прикриваща действителната длъжност - президентски координатор на разузнавателната общност. На този пост Рокъфелър докладва единствено и само на Президента. Той участва в сесиите на правителството, на Съвета по външно-икономическа политика и на Съвета по национална сигурност, който е най-високият политически орган в правителството.

Създаване на MJ-12

Чрез секретен изпълнителен меморандум NSC 5410, през 1954 г. Айзенхауер създава един постоянен комитет, познат като Majority Twelve (MJ-12) (Мнозинството на дванадесетте), който да наблюдава и насочва всички дейности под прикритие, свързани с извънземните. Официално се изготвя друг меморандум, NSC 5412/1, който да се покаже на Конгреса или медиите, в случай на проявено любопитство от тяхна страна. Mнозинството на дванадесетте се състои от: Нелсън Рокъфелър (Nelson Rockefeller), директорът на ЦРУ Алън Уелш Дълес (Allen Welsh Dulles), Държавният секретар Джон Фостър Дълес (John Foster Dulles), Секретарят по отбраната Чарлз Уилсън (Charles E.Wilson), Председателят на обединените щабове адмирал Артър Радфорд (Arthur W. Radford), Директорът на ФБР Джей Едгар Хуувър (J. Edgar Hoover) и шестима мъже от изпълнителното тяло на Съвета за външни отношения, познати като Мъдрите мъже. Тези мъже до един са били членове на секретното студентско обществво "Джейсън" ("The Jason Society"), набиращо членовете си сред студентите от Харвард и Йейл.

Мъдрите мъже до един са ключови фигури в Съвета за външни отношения, състоящ се от 12 члена. Така Majority Twelve включва 6 от тях и 6 от Правителството, а по-късно и от Тристранната комисия (Trilateral Commission). Сред тах са Гордън Дийн, Джордж Буш, Збигнев Бжежински. Най-влиятелните и важни Мъдри мъже, които са служили в MJ-12, са били Джон МакКлой (Jogn McCloy) Робърт Ловет (Robert Lovett), Авърел Хариман (Averell Harriman), Чарлз Боулън (Charles Bohlen), Джордж Кенън (George Kennan) и Дийн Ачисън (Dean Acheson). Освен това важно е да се отбележи, че Президентът Айзенхауер, както и правителствените 6 члена на MJ-12 също са членове на Съвета за външни отношения. Внимателните изследователи ще забележат, че не всички Мъдри мъже излизат от Харвард или Йейл. Обществото "Джейсън" съществува и до днес, но сега включва също и членове на Тристранната комисия. Нейното име идва от знака-символ на извънземните, познат като Тристранната емблема ("Trilateral Insignia").

Majority Twelve оцелява през годините и съществува и действа до ден днешен. При Айзенхауер и Кенеди то се нарича "Комитет 8412" ("8412 Committee") или по-точно Специалната група ("Special Group"). При администрацията на Джонсън то става "303 Committee" защото името 5412 е компрометирано от книгата "The Secret Government". При Никсън, Форд и Картър то се нарича "40 Committee", а при Рейгън става "PI-40 Committee". През всичките тези години се променя само името.

Измама и осакатяване

През 1955 става ясно, че извънземните са измамили Айзенхауер и са нарушили договора. Из целите САЩ, наред с осакатени животни, все по-често започват да намират и осакатени хора. Заражда се подозрението, че извънземните не предоставят на MJ-12 пълен списък на хората, с които контактуват, както и на тези, които взимат за медицински изследвания. Има също и подозрения, че Съветският съюз играе някаква игра с извънземните и това бива доказано. Става ясно, че извънземните манипулират големи маси хора чрез секретни общества, магии, вещерство, окултизъм и религии. След няколко въздушни битки с кораби на извънземните става ясно също, че не можем да им се противопоставим.

През ноември 1955, се издава нова заповед, NSC 5412/2, въз основа на която се създава изследователски комитет за изучаване на "Всички фактори, влияещи върху изготвянето и прилагането на външната политика в ядрената епоха." Отново димна завеса, прикриваща истинският обект на изследването - проблема с извънземните.

Изследователската група

Чрез секретна изпълнителна заповед NSC 5411, през 1954 Президентът Айзенхауер нарежда на изследователската група да "проучи всички факти, доказателства, лъжи и измами, и да разкрие истината за извънземните". NSC5412/2 е само за прикритие, което е необходимо пред медиите, които искат да научат целта на редовните срещи на тези толкова важни мъже. Срещите от първата фаза се провеждат в морската база Quantico Marine Base. По онова време изследователската група се състои от 35 души, членове на Съвета за външни отношения. През първите 18 месеца директор на групата е д-р Збигнев Бжежински, а през вторите 18 месеца д-р Хенри Кисинджър. Нелсън Рокъфелър е чест посетител на групата.

STUDY GROUP MEMBERSGordon Dean, ChairmanDr. Zbigniew Brzezinski, Study Director - 1st phaseDr. Henry Kissinger, Study Director - 2nd phaseDr. Edward TellerMaj. Gen. Richard C. LindsayHanson W. BaldwinLloyd V. BerknerFrank C.NashPaul H. NitzeCharles P. NoyesFrank Pace, Jr.James A. PerkinsDon K. PriceDavid RockefellerOscar M. RuebhausenLt. Gen. James M. GavinCaryl P. HaskinsJames T. Hill, Jr.Joseph E. JohnsonMervin J. KellyFrank AltschulHamilton Fish ArmstrongMaj.Gen.James McCormack,Jr.Robert R. BowieMcGeorge BundyWilliam A.M. BurdenJohn C. CampbellThomas K. FinletterGeorge S. Franklin, Jr.I. I. RabiRoswell L. GilpatrioN. E. HalabyGen. Walter Bedell SmithHenry DeWolf SmythShields WarrenCarroll L. WilsonArnold Wolfers

Срещите от втората фаза отново се провеждат на същото място и групата става известна като Quantico II. Нелсън Рокъфелър изгражда секретно място някъде в Мериленд, което може да бъде достигнато само по въздух, и където могат да се срещат MJ-12 и изследователския комитет - далече от хорските очи и уши. Мястото за тези секретни срещи е наречено с кодовото име "The Country Club". Там, естествено, има всички необходими удобства за живеене, спорт, отдих, работа, както и зали за срещи.

Изследователската група официално е "закрита" в края на 1958, като Хенри Кисинджър публикува доклад, наречен "Ядрени оръжия и външна политика". Всъщност 80% от този доклад са написани от него още докато следва в Харвард. Изследователската група продължава да работи, но вече в пълна секретност. Представа за сериозността, с която Кисинджър се е отнасял към тази група, дават жена му и приятелите му. Те казват, че той е напускал дома си сутрин рано и се е завръщал късно вечер, без да поглежда и без да разговаря с никого. Сякаш е живеел в някакъв друг свят, в който няма място за никого другиго.

Един от основните изводи в изследването е, че присъствието на извънземните не може да се направи достояние на обществото, защото това най-вероятно би довело до икономически колапс, сриване на религиозните структури и масова национална паника, което от своя страна ще доведе до анархия. Поради това секретността продължава. Като следствие от този извод идва и заключението, че ако не може да се каже на обществото, то значи не може да се каже и на Конгреса, следователно финансирането на проектите и изследванията трябва да идва от източници извън правителствто. Междувременно, финансирането трябва да се получава от военния бюджет и конфиденциални фондове на ЦРУ.

Генетични екперименти

Друго важно откритие е, че тези извънземни използват животните и хората като източник на секрети от жлези, ензими, хормонални секрети, кръв и в ужасяващи генетични експерименти. Обяснението на извънземните е, че тези действия са необходими за тяхното оцеляване. Те твърдят, че тяхната генетична структура се е изменила до такава степен, че не са в състояние да се възпроизвеждат повече. Те твърдят също, че ако не успеят да подобрят генетичната си структура, тяхната раса е обречена на гибел. Нашето отношение към твърденията им е крайно подозрително, но понеже нашите оръжия са абсолютно безпомощни пред тях, MJ-12 решава да продължи приятелски дипломатическите отношения с тях, докато развием технология, способна да им се противопостави на военно ниво. Взема се решение за преговори със Съветския съюз и други държави, за да се обединят усилията в името на оцеляването на човечеството. Междувременно се разработват планове за изследване и конструиране на 2 вида оръжейни системи на база конвенционална и ядрена технология, които при добър резултат да доведат поне до паритет на силите. Резултатите от тези проучвания са проектите JOSHUA и EXCALIBUR.

Едно друго събитие, това във Фатима от началото на века, също играе своята голяма роля. Това събитие обаче бива изопачено и поради подозренията, че в него може би са замесени извънземни сили. Ето защо стартира разузнавателна операция, която да разбули мистерията около събитието. Тя прониква във Ватикана, за да се добере до архивите, включително и до самото пророчество, в което се казва, че ако човекът не се отвърне от дявола и не падне в нозете на Христос, то планетата ще се самоунищожи и Апокалипсисът ще стане релност.

Когато отправят въпроси към извънземните относно тези събития и пророчеството, те отговарят, че това е вярно. Те обсяняват, че са ни създали чрез хибридизация и че са манипулирали човешката раса по най-различини начини - чрез религии, сатанизъм, вещерство, магии и окултизъм. Те обясняват също, че са в състояние да извършват пътуване във времето и че събитията от пророчеството наистина ще се сбъднат. По-късното изследване на извънземната технология от САЩ и СССР с помощта на пътуване във времето, потвърждава пророчеството. Извънземните показват холограма, за която твърдят, че на нея е заснето разпъването на Христос на кръста. Тази холограма е филмирана от правителството. Ние не знаем дали да им вярваме или не. Дали те използват истински религии, за да ни манипулират, или пък те самите не са източник на нашите религии? Или това наистина е началото на края и завръщането на Спасителя, както е предречено в Библията? Никое не знае какъв е отговора.

Един симпозиум, проведен през 1957 г и посетен от най-великите умове на онова време, ни насочва към друго. Учените са достигнали до заключението, че около или малко след 2000 година, планетата ще се САМОУНИЩОЖИ поради нарасналото население и изтощаването на природните ресурси БЕЗ НИКАКВА НАМЕСА ОТ СТРАНА НА БОГ ИЛИ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ.

Aлтернативи 1, 2 и 3

Чрез секеретна изпълнителна заповед на президента Айзенахауер на обществото "Джейсън" е възложено да проучи този апокалиптичен сценарий и да направи препоръки, наречени "Alternatives 1, 2, and 3". "Alternative 1" прилага използването на ядрени устройства за пробиване на дупки в стратосферата, през които топлината и замърсяванията да "избягат" в открития космос. Тя е насочена към промяна на човешката култура по отношение защита на околната следа. От трите, тази алтернатива има най-малко изгледи за успех, както поради някои присъщи качества на човека, така и поради допълнителните вреди, които ще нанесат ядрените експлозии. "Alternative 2" е насочена към създаване на огромна мрежа от подземни комплекси и тунели, в които избрани представители от всички човешки култури да се скрият, за да могат да оцелеят и да продължат човешката раса. Останалата част от човечеството ще остане на повърхността и ще се грижи сама за себе си."Alternative 3" трябва да използва извънземни и конвенционални технологии, за да могат малцина избраници да напуснат Земята и да създадат колонии в Космоса. Луната, c кодово име "Adam", ще бъде обект на първоначален интерес, а след нея планетата Mарс, с кодово име"Eve". Като последващи действия, и ТРИТЕ АЛТЕРНАТИВИ включват контрол върху раждаемостта, стерилизация и употреба на смъртоносни микроби за контрол или забавяне нарастването на населението на Земята. Болестта СПИН е само ЕДИН от резултатите на тези планове, но има и други. Решава се, че след като броя на населението трябва да се намали, в интерес на човешката раса е да се изхвърлят от обществото най-нежеланите му елементи. Ръководителите на САЩ и СССР отхвърлят "Alternative 1", но нареждат да се започне работа върху "Alternative 2 и 3" по едно и също време.

През 1959 г Rand Corporation става домакин на симпозиум, проведен в един от подземните комплекси. Представени са скоростни машини за пробиване на тунели, както и проекти за подземни градове, и се отчитат постиженията в изграждането на подземни комплекси за последните 5 години.

Управляващите решават, че един от най-добрите начини за финансиране на проектите, свързани с извънземните, както и други проекти от "Черния пазар", е да се стимулира незаконния пазар на наркотици. За целта се обръщат към един млад, амбициозен член на Съвета за външни отношения. Неговото име е Джордж Буш и по онова време той заема поста президент и главен изпълнителен директор на Zapata Oil със седалище в Тексас. Zapata Oil по това време експериментира с нова технология за океански сондажи. Допуска се, при това правилно, че наркотиците могат да се доставят от Южна Америка чрез рибарски кораби до петролните платформи, откъдето се прехвърлят на брега чрез нормалния транспорт, използван за доставка на провизии и персонал на платформите. По този начин се заобикалят проверките на каргото от митници и от другите власти, следящи незаконния трафик. Джордж Буш се съгласява да помага и да организира операцията съвместно с ЦРУ. Планът заработва много по-добре от очакванията и впоследствие започва да се прилага по целия свят, макар след това да са измислени много други начини за незаконен внос на наркотици. Не трябва никога да се забравя, че Джордж Буш е този, който започва продажбите на наркотици на нашите деца. Понастоящем ЦРУ контролира целия световен нелегален пазар на наркотици.

ИСТИНСКАТА космическа програма

"Oфициалната" космическа програма се лансира от Президента Кенеди по време на неговото обръщение при встъпването му в длъжност, в което той заявява, че САЩ са изпратили човек на Луната преди края на десетилетието. Неговата подкрепа позволява да се налеят огромни средства в "черни" проекти и да се замаскира ИСТИНСКАТА космическа програма от погледа на обикновените американци. В Съветския съюз има подобна програма, която служи на същите цели, както и в Америка. Всъщност, когато Кенеди изрича тези думи, на Луната вече съществува съвместна космическа база на САЩ и СССР. На 22 май 1962, на Марс каца космическа сонда и потвърждава съществуването на среда, която може да поддържа живот. Не след дълго, започва изграждането на колония на Марс. Днес на Марс съществуват градчета, населени от избрани представители на човешката цивилизация. Неприкритият публичен антагонизъм между САЩ и СССР служи и се поддържа през годините, за да се получава одобрение за финансирането на проекти в името на Националната сигурност. В действителност, двете велики сили са най-близки съюзници.

Убийството на Кенеди

Настъпва момент, в който Кенеди разкрива част от истината, свързана с наркотиците и извънемните. През 1963 г той поставя ултиматум на MJ-12 - ако те не изчистят проблема с наркотиците, ще го направи той. Президентът информира MJ-12, че възнамерява да направи публично достояние присъствието на извънземните през следващата година и нарежда изготвянето на план за реализация на решението му. Президентът НЕ Е член на Съвета за външни отношения и не знае нищо за "Alternative 2" или "Alternative 3". В международен план операциите по тези алтернативи се наблюдават от MJ-12 и от Съветския съюз чрез подобна организация. Решението на президента Кенеди всява страх у тези, които дърпат конците. Неговото убийство е разпоредено от Политическия комитет, а заповедта е изпълнена от агенти на MJ-12 в Далас.

Президентът Джон Кенеди е убит от секретен агент на службите, който шофира колата му по време на шествието и това явно се вижда на филма. КОГАТО ГЛЕДАТЕ ФИЛМА ЗА УБИЙСТВОТО, НАБЛЮДАВАЙТЕ ШОФЬОРА, А НЕ САМИЯ ПРЕЗИДЕНТ! ВСИЧКИ свидетели, които са достатъчно близо до колата и които са видели как шофьорът Уилям Гриър убива Президента, също са убити през следващите две години. Комисията Уорън (Warren Commission) е фарс, до голяма степен съчинен от членовете на Съвета за външни отношения, които в крайна сметка успяват да заблудят американците. Мнозина други, които също се опитват да разкрият истината за извънземните, също биват убити през годините, последвали това събитие.

В епохата на първоначалното изследване на Космоса и Луната, всеки един полет на САЩ се придружава от кораб на извънземните. На Луната има още една база, подобна на Luna, която принадлежи на извънземните и която е посетена и заснета от астронавтите на Apollo. Куполи, високи кръгли структури, подобни на силози, огромни "Т"-образни минни машини, които оставят следи по лунната повърхност, а също много големи и по-малки космически кораби - всичко това можете да видите на фотографии. На Луната просто работи една съвместна американо-руско-извънземна лунна база. Космическата програма е фарс и невероятно пилеене на средства. Alternative 3 е реалност, а не научна фантастика. Повечето от астронавтите на Apollo са шокирани от това откритие и това се вижда от начина, по който се развива техния живот по-нататък. На тях им е наредено да мълчат, в противен случай ще бъдат убити.

Извънземен космически кораб

След началото на отношенията ни с извънземните, ние ставаме собственици на технология, която надминава и най-смелите ни мечти. В Area 51 съществува космически кораб, наречен "Аврора", който прави редовни пътувания в космоса. Това е кораб, наречен TAV (transatmospheric vehicle - трансатмосферно транспортно средство), която излита от писта с дължина около 10 км, излиза на висока орбита, връща се със своя собствена енергия и каца на същата писта. В момента разполагаме и летим с кораб, извънземен тип, на базата на атомна енергия, в Area S-4 в Невада. Нашите пилоти правят междупланетни полети с тези кораби до Луната, Марс и други планети. Нас ни заблуждават за действителната природа на Луната, Марс, Венера и за действителното състояние на технологиите, които притежаваме днес.

Никсън бива принуден да си подаде оставката

Когато се разразява скандала Уотъргейт, Президентът Никсън смята, че може да овладее бурята и че няма да се стигне до импийчмънт. MJ-12, обаче, имат други планове. Разузнавателната общност правилно допуска, че един процес по импийчмънт ще разбули доста неща. Поради това на Никсън му се нарежда да си подаде оставката. Той отказва и така се извършва първият в историята на САЩ военен преврат. Генералният щаб пуска свръх-секретно съобщение до командирите на всички американски въоръжени сили по целия свят, което гласи: "След получаването на това съобщение, повече няма да изпълнявате никакви заповеди от Белия дом. Потвърдете получаването." Пет дни след изпращането на това съобщение Никсън обявява публично, че подава оставката си. Аз лично видях това съобщение и когато попитах командващия офицер какво смята да прави, при положение, че това нареждане противоречи на Конституцията, той ми каза: "Мисля, че ще изчакам да видя дали ще се получат някакви заповеди от Белия дом и тогава ще решавам". Аз лично не видях да са получени заповеди от Белия дом, но това не значи, че не е имало.

През всичките тези години Конгресът и обикновените американци инстинктивно усещат, че нещо не е наред. Когато започва скандала Уотъргейт, всички смятат, че агенциите ще бъдат прочистени. Президентът Форд нарежда на комисията на Рокъфелър да свърши работата, или поне така смятат всички. Истинската цел е да се заблуди Конгреса и тайните операции да продължат. Нелсън Рокъфелър прави само толкова разкрития, колкото да "нахрани кучетата". Той хвърля малко кокали на Конгреса и нещата продължават необезпокоявани както преди.

Аз не бих могъл дори да очертая цялата финансова империя, контролирана от ЦРУ, NSA и Съвета за външни отношения, която империя контролира и пере парите от наркотиците и стотиците бизнеси, в които участва разузнавателната общност, но мога да ви кажа малкото, което знам. Сумите, за които говорим, надминават всичко, което бихте могли да си представите. Тези пари се изпират чрез огромна мрежа от банки и холдингови компании. Но обърнете първо внимание на J. Henry Schroder Banking Corporation, The Schroder Trust Company, Schroders Limited (London), Helbert Wagg Holdings, LTD., J. Henry Schroder-Wagg & Co., LTD, Schroder Gerbruder and Company (Germany), Schroder Munchmeyer Hengst and Company, Castle Bank и нейните холдингови компании, Asian Development Bank, и октоподът от банки и холдинги Nugan Hand.

План за непредвидени обстоятелства

Такъв план е изготвен от MJ-12, за да може да се парира всеки, който се приближи твърде много до истината. Tози план е познат под името MAJESTIC TWELVE. Чрез него се изолира цялата научно-изследователска общност поне за няколко години и освен това се изразходват много средства за търсене на информация, която не съществува.

Друг план за непредвидени обстоятелства е в сила дори и днес. Той цели подготовката на населението за евентуална конфронтация с извънземните. Обществото се залива с филми, радиопрограми, реклами и TV програми, които се опитват да покрият всеки аспект от истинската същност на извънземните, което включва както доброто, така и лошото. Оглеждайте се наоколо и внимавайте! Извънземните планират да покажат своето присъствие и правителството ви подготвя за това, за да няма излишна паника.

Най-лошият план за непредвидени обстоятелства вече беше приложен и действа в момента. В продължение на много години те внасят наркотици и ги продават на хората, и то предимно на бедните и на малцинствата. Социалните програми, които се прилагат, служат само за създаване на зависими неработещи елементи на обществото. Освен това тези програми вече излизат от действие и това се прави с цел да се създаде още по-голяма престъпна класа - такава, каквато не е съществувала през 50-те и началото на 60-те години. Те окуражават производството и вноса на смъртоносни оръжия, които се използват от престъпните елементи. Това се прави с цел засилване на чувството за несигурност у американците, което от своя страна да ги накара доброволно да се обезоръжат чрез приемането на закон против оръжията.

За да се ускори процеса, се провокират инциденти, като например използването на дрога и хипноза в един процес, наречен Орион, прилаган върху душевно болните пациенти в САЩ. Този процес възбужда у пациентите желание да откриват огън в училищата и по този начин да възпламеняват лобито против оръжията. Този план работи добре от доста време и то точно както е планиран. Този план обаче не трябва да успее.

Военно положение и концентрационни лагери

Поради вълната от престъпност, която залива нацията, те ще убедят американците, че съществува анархия в големите градове. Тази теза се внушава почти непрекъснато нощем по ТВ каналите и денем в пресата. Когато общественото мнение "узрее" за тази идея, те възнамеряват да обявят, че в САЩ е нахлула терористична група, въоръжена с ядрено оръжие, която планира да го взриви в някой от градовете. Тогава правителството ще суспендира Конституцията и ще обяви военно положение. Тайната извънземна армия от имплантирани хора и дисиденти ще бъдат транслирани във всеки, когото изберат, и ще бъдат поставени в концентрационни лагери, които вече съществуват из страната. Всеки от тях е с площ една квадратна миля. Дали това не са хората, които те възнамеряват да превърнат в свои роби в космическите колонии? Всички медии и компютърни мрежи ще бъдат национализирани и цензурирани. Всеки, който се съпротивлява, ще бъде затворен или убит. Цялата тази операция беше репетирана от правителството през 1984 под кодовото име REX-84 и премина без нито една засечка. Вашата свобода никога няма да се върне отново и вие ще живеете като роби до края на дните си. Събудете се по-скоро, събудете се сега!

Агенти на Secret Government

Фил Клас е агент на ЦРУ и това е посочено в документи, които аз видях между 1970 и 1973. Част от неговата работа като авиационен експерт е да замаскирва всичко, свързано с НЛО. Всички военни командири са инструктирани да го викат, за да ги обучава как да маскират и/или обясняват НЛО-контактите и наблюденията пред обществото и медиите при нужда.

В същите тези документи бяха дадени списъци на лица, които да бъдат вербувани, в случай, че планът за непредвидени обстоятелства, познат като MAJESTIC TWELVE, трябва да бъде представен на обществото от познати и уважавани личности. Брус Макаби, Стантън Фрийдман и Уилям Муур бяха в тези списъци. Мисля, че последвалите събития не дават признаци Брус Макаби да е замесен, но не мога да кажа същото за останалите двама.

Знам, че във всички големи организации, които се занимават с НЛО, се внедряват хора от секретното правителство, за да ги контролират. Мисля, че това се прави успешно. Твърде е възможно основните публикации за НЛО също да са контролирани.

Majestic 12 днес

Към днешна дата MJ-12 все още съществува и оперира, както винаги го е правило. Структурата му е същата - 6 души от правителството и 6 души от изпълнителните членове на Съвета за външни отношения и/или Тристранната комисия. Majority Agency for Joint Intelligence е известна публично като Senior Interagency Group (SIG).

Като заключение е много важно да се каже, че Съвета за външни отношения и неговото разклонение, Тристранната комисия, не само контролират, но и ПРИТЕЖАВАТ тази страна. Съветът за външни отношения, Тристранната комисия и техните чуждестранни партньори докладват на Билдербургерите. Почти всеки висш правителствен или военен служител от Втората световна война насам, включително и президенти, са били членове на Съвета за външни отношения и/или Тристранната комисия. Всички американски членове на Тристранната комисия са били или са членове на Съвета за външни отношения. Във всяка чужда държава, независимо от нейното значение за САЩ, има разклонение на Съвета и неговите членове си взаимодействат с другите страни чрез Билдербургерите, за осъществяване на общите си цели.

Дори и едно повърхностно разследване от неопитен изследовател ще покаже, че членовете на Съвета за външни отношения и на Тристранната комисия контролират големите фондации, големите медии, издателствата, най-големите банки, всички големи корпорации, горните ешелони на правителството и всичко от жизнен интерес. Техните членове се избират и назначават защото всичките имат пари и поради интересите, които стоят зад тях. Тези интереси включват всичко освен хората. Това са лица, които нямат нищо общо с демокрацията и които по никакъв начин не представляват мнозинството в САЩ. Това са лицата, които решават кой ще оцелее и кой не в приближаващия холокост.

Билдурбургерите, Съветът за външни отношения и Тристранната комисия са СЕКРЕТНОТО ПРАВИТЕЛСТВО (SECRET GOVERNMENT) и те управляват страната чрез MJ-12 и изследователската група, позната като Jason Society, както и чрез висшия ешелон на властта, който се състои предимно от техни членове.

Аз ви казах истината такава, каквато я знам. Не ме интересува какво ще си помислите за мен. Аз изпълних своя дълг и независимо от това, каква ще бъде моята съдба, аз ще застана пред своя създател с чиста съвест. Вярвам преди всичко в Бог. Оня Бог, на който са вярвали моите предци. След Бога вярвам на Конституцията на Америка, така, както е написана и както трябва да се прилага. Аз съм се заклел да защитавам и отстоявам Конституцията на САЩ срещу всички врагове, независимо вътрешни или външни. Възнамерявам да изпълня своята клетва.

Източник: Above Top Secret и ZetaTalk

Превод: Leo

Няма коментари:

Публикуване на коментар