четвъртък, 10 март 2011 г.

Базата в Дулси



Следващият материал идва от хора, които знаят, че подземната база Дулси съществува. Това са хора, които са работили в лабораториите; отвлечени, които са закарани до базата; хора, които са участвали в построяването; разузнавателният персонал(NSA, CIA, FBI и т.н.) и НЛО специалисти. Разположена почти 2 мили под Арчулета Меса на Джикарилла Апачи индианският резерват близо до Дулси, Ню Мексико е инсталация класифицирана толкова секретно, че съществуването и е най-малко познато в света. Тук се намира първата на Земята обща US правителствена/извънземна биогенетична лаборатория.

Други такива съществуват в Колорадо, Невада и Аризона. Многоетажната лаборатория е с най-малко седем познати подземни етажа, и е съобщено че има централа HUB, която се контролира от охраната на базата. Нивото на сигурност изисква достъп до различни надземни отдели, които по-нататък водят до подземията на базата. Има над 3000 видео камери които следят всичко живо около и в комплекса и предимно местата със висока сигурност(входове и изходи).

Сивите

Повечето от извънземните живеят на 5-и, 6-и, и 7-мия от подземните етажи. Извънземните, които контролират главната част от комплекса са Сивите, непочтенна раса сега смятани за враг на Новият Световен ред. През 50-те, Сивите започват да отвличат голям брой хора за експерименти. През 60-те, бройката се увеличила и те започнали да нехаят. През 70-те, техните истински намерения станали много ясни, но специалната група на правителството все още продължавала да ги прикрива. През 80-те правителството осъзнало че няма защита срещу Сивите. Така,че било наредено програмите да се приготвят за публичност, и за контакт с нечовешки извънземни същества. Може би е бил възможен съюз с Рептоидите, които са раса враждебно настроена към Сивите, и техните отношения били в напрежение. Единственият познат противник на Сивите са били Рептоидите.

Мъж наречен Томас К., казва че в базата има разположени над 18 000 Сиви. Той разказва как негов колега се озовал лице в лице със 6 фута висок Рептоид, който се материализирал в неговата къща. Рептоидът показал голям интерес, към изследователските карти на Ню Мексико и Колорадо, които били на стената. Картите били пълни с цветни карфици и маркери за индикация на местата където са намирани осакатени животни от НЛО-та, големи пещери, места на голяма активност на НЛО-та, области на отвличания, древни руини и предполагаеми подземни бази на извънземни. Някои части на правителството искали обществеността да бъде предупредена какво става. Други части (The Collaborators) искали да продължат да правят това, което изисквали сделките.

Клониране на хора (от хора) за Роби-Хибриди

Секретното правителство клонира хора по процес усъвършенстван в най-голямата и най-развитата в света научно-изследователска био-генетична лаборатория в Лос Аламос. Елитът на човечеството сега притежава тяхна собствена раса от роби. Както Сивите, американското правителство секретно оплождат жени, след това преместват три месечния плод-хибрид, преди ускоряването на техния растеж в лабораториите. След това се внедрява биогенетичната (ДНК-манипулация) програма – те се имплантират и контролират от разстояние чрез радио честотни емисии. На много хора им се имплантира мозъчни импланти. Те действат като телепатични комуникационни канали и телеметрични мозъчно-манипулаторни устройства. Тази мрежа е започната и развита от DARPA (Defence Advanced Research Project Agency). Две от процедурите били: Радио-Хипнотичен Интерцеребрален Контрол и Електронно Разпускане на Паметта. Те също развили ELF и EM вълново размножаване, устройство което засяга нервната система и може да причини гадене, умора, раздразнителност и дори смърт. Това изследване на биодинамичните връзки в организмите родило технология, която можела да промени генетичната структура и лекуване.

Открити и засекретени изследвания

Американският секретар на енергията Джон Херингтън обявил The Lawrence Berkeley Laboratory и Los Alamos National Laboratory в New Mexico за дом на нови развити генетични центрове като част от проект, който да дешифрира човешкия геном . Геномът съдържа генетично закодирани инструкции, които ръководят трансформацията на всяка отделна клетка, оплождането на яйцето, в даден биологичен организъм. “Проектът за човешкия геном може би е най- директният удар върху човечеството, от която и да е научна инициатива до сега”, каза Дейвид Шърли, Директор на лабораторията Berkely. Секретно, това изследване се провежда от години насам в био-лабораториите на Дулси.

Ниво 6 е често определяно от работещите там като “Залата на Кошмарите”. Там са генетичните лаборатории в Дулси. Съобщенията от работниците, които видели странни експерименти са следните:

“Аз видях хора с много крака, които изглеждаха като наполовина хора-наполовина октоподи. Също така и гущероподобни хора, и “меки?” същества, които приличат на хора и плачат като бебета, и подражават на човешки думи също така и огромни кръстоски между гущери и хора, които са затворени в клетки. Има риби, тюлени, птици и мишки, които едва могат да се причислят към тези видове. Има няколко клетки (и цистерни) за хуманоиди с крила гротескни прилепоподобни същества около 3,5 до 7 фута високи. В ниво 7 е по-лошо, хиляди редици от хора и смесици на хора в студени складове. Тук са и складове за ембриони, цистерни за хуманоиди в различни стадии на развитие. Често се сблъсквах с хора в клетки, често упоени или дрогирани, но понякога те плачеха и молеха за помощ.

На нас ни беше казано, че те са безнадаждно луди, и че върху тях се използват високо-рискови лекарствени тестове за лекуване на лудостта. Наредено ни беше никога да не се опитваме да говорим с тях. В началото ние вярвахме на тази история. Накрая през 1978 малка група от работници разкри истината. Започна т.нар Конфликт в Дулси(този конфликт е споменат и от небезизвестният Фил Шнайдер, който след като разкри тази и много други истини бе убит от шефовете си).

Когато вече беше очевидна истината, че хората долу се произвеждат от отвлечени жени оплодени против желанието им, се формира секретната група за съпротива. След време те бяха убити или ”умрели при мистериозни обстоятелства”. Както преди беше казано, в базата има над 18 000 извънземни. В края на 1979, имаше конфликт между хората и Сивите, като мнозинството от човешки учени и военен пресонал бяха убити. Базата беше затворена за малко, но e текущо активна. човешките и животински отвличания се намалиха през 1980, когато лабораториите Livermore Berkely започнаха да произвеждат изкуствена кръв за Дулси.

Уилям Купър заявява: ”При сблъсъка загинаха 66 от нашите хора, от Националната Recon група, DELTA групата, които са отговорни за всички извънземни проекти. DELTA групата имаше значки с черен триъгълник на червен фон. Делта е четвъртата буква от гръцката азбука. Тя има формата на триъгълник, и фигурира явно в Масонските знаци. Всяка база си има свой собствен символ. Базата в Дулси има символ, който представлява триъгълник с гръцката буква “Тау” (Т) вътре; като символът е обърнат наопаки. Така че триъгълникък сочи надолу. Отличителните белези “триъгълник и 3 странични линии“ били видени на “Летяща (транспортна) чиния”. Други символи маркират местата за кацане и извънземната флотилия.

Вътре в комплекса Дулси.

Офицерите по сигурността се обличат с jumpsuits, със символа на Дулси на предната част отгоре и вляво. Стандартното оръжие в Дулси е “Flash Gun”, който е еднакво добър срещу хора и извънземни. ID картата (използвана на вратите и асансьорите) също има символа на Дулси над снимката. “Правителствените Honchos” използват карти със Великия печат на US, с думите New World Order. След втория подземен етаж всеки се съблича чисто гол и се претегля, и след това му се дава униформа. На посетителите им се дава “off white” униформа. Пред всички чувствителните зони има скали, които се намират под входовете. Картата на човека трябва да се свърже с теглото и кода или вратата няма да се отвори. Всяко несъответствие в теглото (всяка промяна над 3 паунда) ще предизвика охраната. На никого не е позволено да пази нещо в или извън чувствителните зони. Всички доставки или записи се слагат на охранителна конвейерна система.

Извънземният знаков език преобладава в комплекса. По време на построяването на комплекса извънземните помагали в дизайна и строителните материали. Много от нещата които са монтирани от работниците не се разбирали докато устройството не проработело. Например асансьорите нямат кабели. Те се контролират магнетично. Магнитната система е в стените. Няма конвенционални електрически системи. Всичко се контролира от развити магнетични устройства. Това съдържа и магнетично индуцирано(фосфорециращо) осветление. Има и крушки за осветление поставени нерегулярно. Всичко съществуващо е магнетично контролирано. Съобщено е че “Ако поставите голям магнит пред входа, той ще причини незабавно прекъсванена системите. Те ще трябва да дойдат и да я поправят.

Експериментите за мозъчен контрол в Дулси включват: изучаване на импланти за мозъчен контрол, Био-Пси единици, ELF устройства влияещи върху настроението, съня и контрола над ритъма на сърцето. DARPA използва тези технологии за да манипулира хората. Те основават проектите, поставят проиритетите, контролират усилията и насочват многото участници в тези начинания. Сродни проекти се изучават в базата Sandia от групата на Джейсън (The Jason Group), включваща 55 учени. Те са секретно впрегнати в тъмната страна на технологията и скритата от обществото лечебна технология.

Други проекти се провеждат в Groom Lake в Невада, също известна като Area 51 са: ELMINT (Electro-Magnetic Intelligence), Code Empire, Code Eva, Program His (Hybrid Intelligence System), BW/CW, IRIS (Infrared Intruder System), BI-PASS, REP-TILES.

Изследванията на 4-то ниво включват изучаване на човешката аура, разбира се и всички аспекти на сънищата, хипнозата и телепатията. Те знаят как да контролират биоплазменото тяло на хората. Те могат да намалят честотата на ударите на сърцето, с дълбоки причиняващи сън делта вълни, да причинят статичен шок, и след това да ре-програмират през невро-компютърна връзка.Те могат да въведат данни и програмирани реакции във вашия мозък (информационно внедряване – “Библиотеката на Мечтите”).

Ние навлизаме в ерата на технологизирането на психичните сили. Развитието на техниките усилващи комуникациите човек/машина, нанотехнологиите, био-технологични микро-машини, Пси-войната, E.D.O.M. (Electronic Dissolution of Memory Електронно разпускане на паметта), R.H.I.C. (Radio-Hypnotic Intra-Cerebral Control Радио хипнотичен интер-церебрален контрол) и най-различни форми на контрол (химични агенти, ултра-вълни, и други форми на ЕМ радиация).


От: www.abovetopsecret.com
Превод: Eon ©

Няма коментари:

Публикуване на коментар