сряда, 9 март 2011 г.

Атлантида и Лемурия



Съобщенията на тези открития съвпаднаха. Става дума за останките от древните и легендарни цивилизации Атлантида и Лемурия. Първата – най-вероятно Атлантида беше открита на около 700–800 метра под водата до западния край на кубинския полуостров Гуанахасабибес, а втората – Лемурия, в Тихия океан, покрай западното крайбрежие на САЩ.

Да започнем от Атлантида.

Група изследователи, използващи миниатюрни дистанционно управлявани подводни роботи, направиха проучване и заснеха атлантическото океанско дъно на площ около 12 кв. Км. Снимките потвърдиха наличието на голям “градски район” под водата, който е бил изграден най-малко преди 6 000 години, което означава поне 1 500 години преди пирамидите в Гиза.

Това е прекрасна структура, изглеждаща като голямо подводно плато с чисти изображения на симетрично организирани каменни структури, които са като градска архитектура, частично покрити с белия океански пясък. Отгоре те наподобяват пирамиди, пътища и сгради, направени от големи гладки гранитообразни блокове с перпендикулярни или кръгови формации. Повечето от блоковете имат дължина между 3 и 15 метра. Миниатюрната подводница е изследвала и поредица от подводни вулкани на дълбочина до 1 500 метра, също около западния бряг на Куба, където преди милиони години земята я е свързвала с мексиканския полуостров Юкатан.

Подводното оборудване на Advanced Digital Communications (ADC) съдържа сателитно интегрирана позиционна система за четене на океанското дъно, изключително точен сканиращ сонар, и дистанционно командвани подводни роботи. През януари към тях ще бъдат прибавени още две подводници, които ще са управлявани от хора.

Атлантида е една от най-големите човешки тайни и дилеми. До неотдавна беше считана за мит, но постепенно редица находки започнаха да доказват нейното реално съществуване. Световната така наречена академична общност винаги се е съпротивлявала на версията за Атлантида заради много причини. Преди всичко Атлантида не е част от наложената от тях теория за еволюцията и за прогреса на човечеството. Те не искат да допуснат, че е имало цивилизация много по-напреднала културно и технически от актуалната, и че тя е имала напълно различни обществени, икономически и морални закони. Сега тази “академична общност” мълчи (същото беше и с пирамидите на Гиза и Сфинкса, когато се доказа, че те са с няколко хиляди години по-стари). Мълчат, защото ще трябва да пренапишат цялата съчинена от тях досега история на човечеството. И накрая, защото трябва тотално да бъде променена концепцията кои всъщност сме ние.

Защото, ако разберем това, човечеството ще стане напълно свободно и могъщо и няма да е ограничено от сегашните “знания” какви сме ние. Това ще бъде и разбиване на параметрите, в които сме манипулирани от векове.

Представете си какви възможности ще се разкрият пред хората ако разберат, че технологично е възможно за всеки човек на Земята да съществува по такъв начин, че всичките му нужди да са задоволявани без необходимостта да работи непрестанно.

Представете си възможностите, които ще се открият пред всички нас ако разберем, че сме членове на Семейството на Живота, което е Универсално и че всеки от нас може да комуникира и разбира другите членове на това Семейство, които са се появили от един и същ източник.

Представете си, че хората с достатъчно време и енергия могат да намерят най-добрите и изгодни за всички решения на проблемите. Представете си тази магия.

Именно това ще означава откриването на Атлантида. На това се дължи и огромната съпротива на световната върхушка срещу тези открития.

Досега за Атлантида са написани много книги. Това е била технологически напреднала цивилизация, съществуваща десетки хиляди години вероятно върху огромен континент, там където днес са водите на Атлантическия океан. Серията от три катаклизма, атакували основния континент, завършват с неговото окончателно потъване, вероятно преди около 10 500 години пр.н.е.

Преди окончателната катастрофа много от атлантидите са успели да се пренесат на други места, включително в Египет и Перу. Мегалитичните структури в Перу – в Куско, също са на 10 000 години и са направени от блокове по 200 тона…..

Едновременно с новите разкрития за Атлантида дойдоха и сензационните новини за откриването на другата древна цивилизация Лемурия в Тихия океан. Публикуваните тук сателитни снимки са нещо още по невероятно. Това са три пирамидални структури на дъното на океана.

Погледнете сравнението на тихоокеанските пирамиди с пирамидите от Гиза.

Отделно резонансово проучване на дъното около Хаваите разкри и така наречения Морски храм.

Човечеството е на прага на най-великото си откритие….


От: www.cyberspaceorbit.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар