понеделник, 28 февруари 2011 г.

Светове


Зета разказват за това, че съществуват Много Сиви; защо Зелените хора са зелени; за това, че съществуват Влечугообразни извънземни, а също и извънземни от системата Орион, извънземни тип Богомолка, тип Хора-котки, тип Скандинавци, тип Плеядинци; и тип Сирианци и за това как всички те се срещат на Съвета на световете; живеят ли сред нас Извънземни, приличащи на хората; за това, че има огромно Многообразие на формите на живот във Вселената и как се определят Размерите и формата; правилно ли описват Ведите някои от тези форми; и дали съществува някъде Гaлактически зоопарк.

Зета разказват за това, кои от тези извънземни форми на живот имат Генетичен принос в Човешките раси; защо Американските индианци са особена раса; от кого е съставено голямото Семейство на човеците; и какво общо имат с това Градовете на Луната; Зета разказват за Крайната цел на различните групи извънземни; за това, че идват от Древни култури; заща има Цивилизовани извънземни; как Извънземните си взаимодействат; какви са Сoциалните структури на извънземните; имат ли Ритуали и доставя ли им удоволствие Mузиката; какви са Сексуалните различия; защо много извънземни ни посещават като Tриада (по трима); по какъв начин посетителите и останалите извънземни са свързани с Небесния компютър; как се определят Имената на извънземните; имало ли е живот на Древната Венера; има ли Звезден език тук, на Земята; откъде идват Мъжете в черно; извънземни ли са Eлфите; съществува ли Снежният човек (Голямата стъпка) и дали той и Делфините имат души; има ли истина в легендата за Вампирите; и за това, че тук на Земята съществува Подземен живот. Зета разказват за многото Зeта типове;за реакциите към ZetaTalk; за прякото общуване; за това на кого приличат Ранните Зета; от какво се състои Храната на Зета; за това, че те имат дом на Земята в Пустинята Гоби и живеят също На Mарс; и от коя част на звездната система Зета Ретикули (Zeta Reticuli) идват.

Зета разказват за това, какви са Училищата на Зета; какви са Забавленията на Зета идали имат Литература; имат ли Зета Религия, какви са сексуалните Роли на Зета и имат ли Зета Бракове; намират ли се Зета под Контрола на Влечугообразни, имат ли склонност към Диктатура и дали са Неемоционални. Зета говорят за това, как бихме могли да се срещнем с нашите древни посетители от 12-та Планета в Съвета на Световете; защо често наричаме тези посетители Древните Богове; за това, че тези посетители са построили Строежите на Марс, като например Тетраедърните кристали, но са разрушили предишния Живот на Марс; защо тези посетители са построили Великата пирамида с нейната Тайна камера и Сфинкса; каква е връзката им с Китайските пирамиди; какъв е източникът на Aвстралийските артифакти; защо тези посетители често са се смесвали с Местното население; какво влияние са оказали тези посетители на древните цивилизации на Mаите и Инките, а също и на Племето Догони; какъв вид Усещане изпитват обитателите на 12-та Планета в процеса на периодичните й преминавания през Слънчевата система.


МНОГО СИВИ

Сиви. Какво означава това? Че цветът на кожата е сив, а не зелен или син. Е, добре, имаме новини за човешката раса. Повечето от формите на извънземен разум, които ще срещнете, ще бъдат сиви. Повече от половината посетители на Земята (а те са хиляди) са сиви. Защо е така? Цветът е онова, което окото възприема. Нали не смятате, че човешкото око вижда всичко? Вашите учени ще потвърдят това. Очите ви възприемат малък спектър от всичко онова, което може да се види. Поради това, ако не можете да възприемете даден цвят, вие го регистрирате като сив. Цветната дъга, която виждаме ние, има десетки тонове повече от вашата.
Ето защо нас, Зета, Служещи-на-другите, често ни поставят под общ знаменател с извънземните, които наричат Сивите от Орион, макар те да имат големи, провиснали носове, за разлика от нас, които сме почти безноси. Или пък ни поставят в класа разумни влечуги, макар да сме топлокръвни и с гладка кожа. Изобщо, бъркат ни с почти всички извънземни, чийто цвят на кожата е блед или безцветен. А от този тип има стотици. Освен Скандинавците, Плеядинците и някои други, силно отличаващи се на външен вид извънземни, всички други срещи с извънземни се приписват на нас.
Смятаме, че човечеството трябва да започне да ни отличава от другите, защото видът на нашето тяло наистина е отличителен - много тънко тяло с непропорционално голяма глава.

ЗЕЛЕНИТЕ ХОРА

Някои извънземни цивилизациии получавт хранителни вещества от слънчеви лъчи подобно на растенията (фотосинтеза). В това число попадаме и ние, Зета, поради това, че сме въвели до известна степен генетиката на растения в нашите организми. Ние създаваме хлорофил от светлина и синтезираме въглехидрати от минерали и вода.

ВЛЕЧУГИ

Терминът "влечуги" е много подвеждащ и обширен. Съществуват много извънземни цивилизации, които попадат в тази категория. Разумните влечуги са студенокръвни, но това тяма никакво отношение към тяхната духовна ориентация. Те са както Служещи-на-себе-си, така и Служещи-на-другите.
В околностите на Земята работят многобройни извънземни от категорията влечуги. Някои от тях наподобяват хуманоидната форма, т.е. имат ръце и крака с пръсти, очите им са отпред на лицето, имат изправена стойка. Други имат формата на онова, което вие наричате змия, трети наподобяват гущери. Тъй като видът им не е особено предимство при среща с хората, те и не го правят.

ОРИОН

Както всички останали разумни цивилизации, така и извънземните от Орион имат смесена духовна ориентация. Ако имате посетители от Орион, трябва да следите тяхното поведение, за да определите ориентацията им. Извънземните от Орион имат лоша репутация като цяло поради контакта си с американското правителство през 50-те години на 20 век. Само че този контакт беше осъществен от големоноси посетители от Орион, тип Служещи-на-себе-си. А това затрудни изключително много задачата на Орионците от типа Служещи-на-другите, които вече избягват задачи, свързани с контакти с хората.

БОГОМОЛКА

Съществува една раса извънземни, която много прилича на насекомото богомолка. Всъщност, тази раса няма нищо общо с насекомите, а представлява форма на хуманоид - бозайник. Тази раса е една от многото, участващи в траснформацията на Земята, но като цяло броят на представителите й е малък. Те притежават забележителни телепатични способности, които значително надвишават нашите. Всички извънземни от тази раса, които посещават понастоящем Земята, са от типа Служещи-на-другите.
Освен извънземните с вид на богомолка, има и една друга интересна раса хоминиди, която вие оприличавате на котка, изправена на задните си лапи, с характерните за това животно мустаци.
Какво пък, Хомо сапиенс, свиквайте с това! Има и много по-странни хоминидни форми....

СКАНДИНАВЦИ

Те проявяват много по-малко търпение към хората, отколкото останалите цивилизации, защото им се иска хората да дораснат до 4-та плътност (измерение) - тип Служещи-на-другите, без тяхната намеса. Скандинавците контактуват с много хора и вземат много хора, с чисто сърце и ясно осъзнаване на ролята си. Те работят на високо ниво, върху проекти, решаващи глобални проблеми на Земята. Понастоящем, в близост до Земята не работят Скандинавци от типа Служещи-на-себе-си.
Скандинавците са наречени така поради външния им вид и понеже отказват да посочат от кое съзвездие идват, под предлог, че това е несъществен въпрос.

ПЛЕЯДИНЦИ

По време на ранното генно инженерство, на Земята са използвани част от генетичните белези на Плеядинците. Поради това те смятат себе си за много подходящи при посвещаване на земляните във философията Да-служиш-на-другите и са се посветили на тази задача. Това наистина е една отговорна и изискваща време задача и те я изпълняват с голямо желание. Плеядинците са много активни, те често комуникират с хората и се докосват до тях, а са и много общителни. За разлика от други посетители, за които почти нищо не се чува, но на практика оказват много по-голямо влияние и са по-многобройни, Плеядинците представляват по-малко от 0,5% от общия брой посетители.

СИРИАНЦИ

Сирианците са много добри и любезни, те са, разбира се, тип Служещи-на-другите. Те са се включвали от време на време в историята на Земята и затова проявяват интерес към творенията си. Разбира се, сред тях също се срещат Служещи-на-себе-си, но техния брой, както и при Плеядинците, е значително по-малък от броя на другите.

ИЗВЪНЗЕМНИ С ЧОВЕШКИ ВИД

В момента на Земята няма посетители с човешки вид, т.е. да не се отличават по нищо от хората. Това е мит, разпространяван в миналото от агентите на MJ12 с цел създаване на страх у населението. Разбира се, сред хората има Звездни деца - това са души от други светове, въплътени в човешко тяло. Въпреки разпространяваната дезинформация, в човешкото общество НЕ живеят извънземни форми на живот, които да приличат изцяло на хората.
Често се споменава, че Плеядинците приличат много на хората, същото се говори и за Скандинавците и за Сирианците. Въпреки, че тази прилика веднага впечатлява, съществуват разлики, които веднага могат да бъдат усетени в ежедневието. Те са свързани преди всичко с хранителните навици. Скандинвците, например, ядат малко и пестеливо. Има и други различия - например излагането на пряка слънчева светлина. Както Плеядинците, така и Скандинавците идват от планети с бледи, слаби слънца, и затова ако се изложат на пряка слънчева светлина на Земята, не само ще изгорят, но и ще развият симптоми на лъчева болест.

ФОРМИ И РАЗМЕРИ

Макар разумните форми на живот да се намират на всички възможни етапи от еволюционното развитие, те всички имат приблизително еднакъв размер. Причината за това е проста - да се сведе до минимум заплахата от унищожение при неизбежните срещи между две или повече форми. Независимо дали една разумна форма има вид на насекомо, риба, октопод, змия, гущер, птица или хуманоид, те всички са моделирани генно с приблизително еднакъв размер. В рамките на този параметър разнообразието е огромно и зависи преди всичко от условията на планетата, където се е зародила съответната разумна форма.
Човечеството трябва постепенно да се подготвя за срещата си с това многообразие и умствено, и емоционално. И ако едно разумно насекомо например ви се струва странно, то имайте предвид, че вие сте не по-малко странни за него.

ВЕДИТЕ

Древните знания от Персийския залив описват с голяма точност битките между различните групи извънземни цивилизации, които в онези далечни времена буквално са заливали Земята. Хората, наблюдавали тези битки, са ги смятали за вълшебни, фанатастични и невероятни. Но те са записвали всичко, което са наблюдавали, защото, за разлика от днес, на тогавашните хора е било разрешено да записват спомените в съзнанието си, а не само в подсъзнанието. Всички посещения и срещи с извънземни представители преди Розуел (1947 г.), са съзнателни. Ведите отразяват класическите битки между извънземни от типа Служещи-на-себе си и тези от типа Служещи-на-другите. Това са битки между интелигентни форми на живот, с различен външен вид и размери, извършващи различни антигравитационни феномени като например левитация, или зависване на космически кораби във въздуха - все неща, които на древните хора наистина са се стрували фантастични и невероятни.

ГЕНЕТИЧНИЯТ ПРИНОС НА РАЗЛИЧНИТЕ ИЗВЪНЗЕМНИ ЦИВИЛИЗАЦИИ

Счита се, че извънземните, които наричате Скандинавци (Nordics) и Плеядинци, приличат много на хората, но истината е, че хората приличат на Скандинавците и Плеядинците. Те действително имат принос за генетиката на хората, както и много други извънземни раси.
· Скандинавците са високи и снажни - това, което наричате идеална фигура. Тези характеристики действат при хората по-скоро като рецесевни гени и не са доминантни.
· Плеядинците имат значителен принос и много хора с благородна натура потвърждават това.
· Зета са правили периодични генетични промени върху съвременния човек. Техният принос е в областта на мозъчното развитие, неврологичната област и комунакационните точки. Специфичните гени за тези промени са взети от генетиката на Зета и след това вкарани в човешката генетика. Съществуват спекулации, че расите в Азия също носят следи от принос на Зета поради формата на очите - бадемови. Много хоминоидни раси имат скосени очи, включително и ескимосите, но ние, Зета, нямаме отношение към очите на човека.
· Сирианците нямат генетичен принос, тъй като съществува несъвместимост между тях и човека. Те биха допринесли с желание за човешкото развитие, ако не беше тази несъвместимост.
· Хоминоидите от 12-та планета, които ние наричаме боговете от Олимп, може да откриете у хората, които имат брутален, груб вид, с възможности за максимално мускулно развитие. Техният принос се открива не само по физичните белези, но и по техния избухлив нрав.
· Наследството от влечугоподобните е много равномерно разпределено между хората и много ясно се открива и забелязва при хората със склонност за подредба и правила в живота. Това са хората, които планират в подробности бъдещия си живот.


ТЕ РАЗКАЗВАТ ЗА ..... ЛУННИТЕ ГРАДЧЕТА

Въпреки отричанията на НАСА, не всички структури на Луната са естествени. Луната, която е толкова близо до Земята, но същевременно няма нито атмосферата, нито пренаселеността на Земята, е използвана от много извънземни раси по най-различни причини. В момента Луната е дом на интелигентни същества от 3-то измерение, от типа "Служещи-на-себе-си". Разбира се, техният дом не е точно това, което си мислите и, както се досещате, се намира на обратната страна на Луната.
По времето, когато хоминоидите от 12-та планета са разработвали находища на полезни изкопаеми на Земята (основно злато), те са използвали Луната като комуникационен пост, за което тя е много подходяща. Сигналите от Земята са усилвани на Луната и едва тогава изпращани в космоса. По-късно тези хоминоиди преместват минните си операции на Марс.
Още преди тях обаче, други извънземни цивилизациии също са използвали Луната като комуникационен пост. Става дума за онези раси, които са извършвали генно инженерство на Земята. Всъщност, те са обитавали Луната, предоставяща им спокойствие, а са посещавали Земята (едно врящо и опасно блато, пълно с живот) само за да вземат проби, което не е било никак трудно за тях.
Ето защо структурите на Луната са доста древни. Там ще откриете както останки от цивилизациите, извършвали генно инженерство, така и останки от комуникационните кристали на тези и други цивилизации - изоставени, неработещи, но впечатляващи силно хората.
Бил Купър за Лунните градчета:
В епохата на първоначалното изследване на Космоса и Луната, всеки един полет на САЩ се придружава от кораб на извънземните. На Луната има още една база, подобна на Luna, която принадлежи на извънземните и която е посетена и заснета от астронавтите на Apollo. Куполи, високи кръгли структури, подобни на силози, огромни "Т"-образни минни машини, които оставят следи по лунната повърхност, а също много големи и по-малки космически кораби - всичко това можете да видите на фотографии. На Луната просто работи една съвместна американо-руско-извънземна лунна база. Космическата програма е фарс и невероятно пилеене на средства. Alternative 3 е реалност, а не научна фантастика. Повечето от астронавтите на Apollo са шокирани от това откритие и това се вижда от начина, по който се развива техния живот по-нататък. На тях им е наредено да мълчат, в противен случай ще бъдат убити.

ЗА МАТЕМАТИКАТА И АБСОЛЮТНИТЕ СВОЙСТВА

Хората имат един подвеждащ въпрос "Кое се е появило първо - кокошката или яйцето?". Този, който отговаря "Кокошката" има точно толкова убедителни аргументи, колкото и този, който отговаря "Яйцето". По подобен начин хората гледат и на математиката. Те очакват светът да се нагоди към тяхната математика и забравят, че математиката е еволюирала, за да може да обясни света.

Започвайки от простите схеми на изчисления, математическите описания стават все по-сложни и по-сложни, когато се опитват да представят едно природно явление. Ако математиката се използва като инструмент и нейните корени се разбират правилно, не съществува конфликт, когато даден математически модел не пасва на дадено природно явление. Тогава причината се търси в математическия модел. Понякога обаче (както с кокошката и яйцето), хората загубват от погледа си онова, което се е появило първо. Те отстояват тезата, че математиката е свещена и упорито отказват да боравят с противоречията, които носи този подход. За някои математиката се е превърнала в религия.

Математиката се самоизгражда по такъв начин, че концепсиите, които веднъж са приети, никога не биват захвърляни. Творчеството и съзидателността в математиката отсътстват. Брилянтните прозрения на Айнщайн се разглеждат по-скоро като любопитни идеи, отколкото като предмет на дискусии.

Математическите доказателства всъщност не са доказателства. Те не доказват. Математическите доказателства само демонстрират как резултантните числа могат да бъдат "строени" в права линия. Ако нещо не пасва на линейността, то просто бива изхвърляно. По подобен начин, когато изграждате конструкция от Лего, вие ще я направите добре, ако всички Лего блокчета са с еднакъв размер и пасват едно към друго. Ако обаче се появи различно блокче, то не пасва на вашата конструкция и вие го отстранявате.

Абсолютните свойства, като например математическата нула (един въображаем символ, който математиците използват, за да накарат техните формули да работят) не съществуват. Абсолютният вакуум пък е плод на въображението на физиците, които също отчаяно се стремят да направят уравненията си действащи. Във физическия свят не съществуват абсолютни свойства. Физическият свят има във всяка дадена точка маса, градуси или каквото и да било други параметри. Но никога НИЩО. Абсолютната темепература (теоретична температура, при която молекулното движение спира) също не съществува. Всички формули, които използват тези фактори, просто са грешни.

Едно от нещата, на които хората обръщат прекалено много внимание, са векторите, и по-точно - векторът скорост, който всъщност е само едно математическо представяне. Движението на планетите, астероидите, кометите има своята причинна база. Твърде често хората мислят, че след като тези тела някога са приведени в действие от някаква причина, след това нещата вървят просто от само себе си. Движението е резултат, а не първоначална сила. Двжиението не е нещо изолирано, извън всички останали фактори. Един обект в пространството може да бъде неподвижен, когато отсътства гравитация и няма външни влияния. Тогава обектът няма инерция и няма никаква причина за движение. Обектите имат инерция само когато са уловени в здравата "прегръдка" на гравитацията, особено когато върху тях действат няколко гравитационни влияния.

ЛЕЧЕНИЕТО НА РАКА

Ракът се смята за бич на човечеството, тъй като много често се посочва като причина за смъртта. Онова, което все още се осъзнава слабо, обаче, е че ракът е един естествен процес, който дава на организма изход - нещо като вид самоубийство. Твърде често хората, при които е открита начална форма на рак, продължават да правят онова, което се счита за причинител или стимулатор на раковото заболяване. Например пушенето. Ракови клетки се развиват по всяко време в организма на човек, но те се подтискат и неутрализират от специални клетки-метачи - нещо, което е добре известно на биолозите. Рак започва да се развива тогава, когато на клетките-метачи се каже да престанат, да прекратят дейността си и да оставят процеса на разрушение да се развива. Ракът се появява поради същата причина, поради която се развиват и много от заразните болести - просто имунната система отказва и не може да се справи с проблема. Хората отдавна знаят, че имунната система е силно чувствителна към заобикалящите ни условия и това не е случайно. Самоубийството се среща рядко в природата и обикновено се дължи на умствена депресия.
Яростната борба срещу рака, която се води от медиците, най-често е една загубена битка, защото пациентът вече е решил какъв ще бъде изхода. Спонтанното възстановяване се извършва без медицинска помощ. Ако то стане по време на медицинско лечение, тогава заслугата се приписва на лечението, но истината е, че успехът се дължи на вниманието и грижите, които получава пациента. Най-после той е далеч от дотегналите му професионални задължения, непрекъснато има някой, който да го обгражда с внимание и да го пита как се чувства. Или просто е далеч от доминиращата семейна половинка и се чувства спокоен в болничната обстановка. Лечението на рак винаги е безсмислено, ако не се обърнем към ситуацията-причинител, която лежи в основата на болестта. Защото, дори и да се унижощат напълно раковите клетки на даденото място (а това никога не може да стане), то те скоро ще се развият на друго място. За да лекувате рака, ПЪРВО се обърнете към живота на пациента! Атакуването на тумора е вторична задача.

ТЕХНОЛОГИЯТА НА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ

Да, но човечеството е оказвано технологическо съдействие, но са поставяни ограничения, за да не се отклонява от най-съществената задача, която стои пред него сега - определяне на духовната ориентация.
В духовно отношение 3-та плътност (3-то измерение) е най-ранната в развитието на цивилизацииите и може да се оприличи на това, което вие наричате начално училище. Вие, естествено, няма да пуснете едно дете от началното училище в залата за ръководене на полети и няма да го оставите да прави там, каквото си иска, нали? Е, нашето отношение спрямо вас е същото. Вие още не сте осъзнали като цяло, че светът НЕ СЕ върти около вас, а също и не осъзнавате какво е влиянието на вашите действия върху околните.
Говори се, че тайните разработки на проекта "Аврора" и бомбардировача по технологията "Стелт" носят белези на извънземни технологии и това е вярно. Това, обаче, НЕ Е наша технология (на Зета), а един подарък от друга група извънземни, тип "Служещи-на-себе си", които правят всичко възможно да влязат под кожата на военните.
Първоначално технологията е демонстрирана чрез космически кораб на въпросните извънземни. Приложена от хората, обаче, тя не действа. Необходими са години, за да може политическият и военен елит да осъзнае, че е бил измамен. Демонстрацията на извънземните включва избягване от екрана на радара, но не включва формата или скоростта или пък повърхностния материал, които са обещани. При тази демонстрация се използва смяна на плътностите при скорости, които човешкото око не може да улови, така че изчезналите кораби, които са били на екрана на радара, наистина успяват да избягат от радара. Те имат необходимата форма, необходимата скорост и......бинго, изчезват от радара.
Трябва да споменем, че онези, които са получили пари за разработката, все пак е трябвало да направят нещо, да доставят някакъв продукт. Страшно многото време и пари в търсене на правилната форма и скорост все пак водят до резултат - радара е избегнат. Но защо Аврора никога не излиза наяве? Защо не действа така, както предварително е обявено?

СНЕЖНИЯТ ЧОВЕК

Снежният човек, или Йети, или Голямата стъпка - той все още продължава да очарова човечеството. Причината за това не е толкова в размера му или във вида му на горила, а по-скоро в неговата неуловимост. Горилите, например, са не по-малки и космати. Шимпанзетата са доста интелигентни. Защо тогава Снежният човек ни очарова така? Отговорът се крие точно в това - в неговата способност да не позволява да бъде открит.
Има ли нещо общо Снежният човек с нашите прародители? Отоговорът е "да" и това не е изненадващо. Той наистина е междинен модел на една от шестте човешки раси. Защо обаче тази раса е запазила само междинния си модел? Защо това не се среща при другите раси? По време на еволюцията на човека, по време на периодичните опити с генно инженерство, всички генетични промени биха се отразили върху цялата раса, без да се запази междинен модел. Само че Снежният човек се е запазил, защото той е бил отделен от останалите и заселен на отдалечени места.
Причината за това е следната: Снежният човек е трябвало да стане "дом" за група създания (души), които са под карантина.... Защо под карантина? Тези създания са поставени в примитивни условия по тяхно искане, за да могат да си припомнят основни неща - как да разбират природата, как да разбират останалите, как да оценяват чудесата на природата.

ДЕЛФИНИТЕ

Сирианците са известни с това, че имат връзка с делфините, които те съзнателно са изменили генетично и с които са свързани генетично. Това е напълно погрешно, въпреки че делфините са не по-малко интелигентни от кучетата, конете или свинете. Освен това те са много чувствителни същества и определено заслужават внимание. В действителност, душите могат временно да се въплъщават в подобни представители на животинския свят. Когато видите делфини, може би виждате свои братя. Рядък, но възможен шанс.
Откъде обаче води началото си този слух? Различните земни народи, в стремежа си да бъдат поетични и различни от другите, са измислили романтични взаимоотношения между хора и животни. Така някои народи твърдят, че имат родство с орли, соколи, пантери, а някои - с такива дружелюбни същества като делфините.

ПОДЗЕМНИЯТ ЖИВОТ

Хората не са единствените интелигентни същества на Земята. По принцип, на планети в 3-то измерение (плътност) се развива само един вид интелигентни същества, но тук, на Земята, има и преселници от други светове. Вие знаете за Снежния човек, който живее на повърхността на планетата, знаете и за Мъжете в черно - преселници, които живеят под Земята и които са хоминоидна раса в 3-то измерение, както и вие, хората.
Почти нищо не се знае обаче за една раса влечугоподобни, които също са в 3-то измерение и които живеят в подземни пещери и подземни водни проходи. Ако хората видят тази раса влечугоподобни интелигентни същества, те никога няма да ги разпознаят като такива, тъй като те не носят никакви белези на цивилизованост. А имат ли технологии, строежи, компютри? И да, и не. Техният коефициент на интелигентност е не по-малък от този на хората, но поради външния вид и формата си те нямат сръчността и уменията на същества с крайници, така че да модифицират околната среда. Тяхното социално битие обаче не се различава особено от това на хората. Те се грижат за тези, които обичат, но също така и убиват. Няма да описваме как изглеждат, нито къде живеят по понятни причини. Те ще бъдат безпомощни срещу хората, които ще тръгнат на лов за тях.
Тези преселници на Земята идват от светове, на които повече не съществуват условия за живот в 3-то измерение. Там те са живели на повърхността. И двата вида подземни преселници са дошли на Земята след появяването на човека, но все още преди човекът да се превърне в иинтелигентно същество. Тези преселници, следователно, са разполагали с достатъчно време, за да се приспособят за подземен живот, преди човечеството да ги открие.
Мъжете в черно идват от планета с много бледа светлина и затова не понасят слънчевата светлина. Мъжете в черно и хората нямат нищо общо, освен това че са хоминоиди. Всъщност, Мъжете в черно не са биологично съвместими с хората до степен на създаване на поколение. За разлика от хоминоидите от 12-та планета,
Влечугоподобната раса идва от водна планета. Тяхното слънце също е било слабо, а температурите на повърхността доста ниски.

ДРЕВНИТЕ ЦИВИЛИЗАЦИИ

За нас, Зета, понякога казват, че сме една от най-древните извънземни раси, посещаващи Земята, но като възраст, в сравнение с повечето други раси, ние сме още в младежките си години. Зета, като интелигентна форма на живот, е около 8,5 пъти по-стара от човечеството. Това означава, че вие още прохождате. Ние сме по-древни от Плеядинците, в тяхната настояща форма, но Скандинавците, например, ни предхождат.
Кои фактори определят продължителността на една раса, особено в една и съща форма и с една и съща култура? Разбира се, факторите са много, но от първостепенна важност за една генетично модифицирана форма на живот е добрата адаптация към средата, в която живее. Лошата адаптация винаги води до промяна. На второ място е сложността на цивилизацията и културата на расата. Подобно на сложната генетика, която позволява на един организъм да реагира по различни начини в дадена ситуация, една култура изисква сложност и дълбочина, за да може да оцелее. Ако например, един войник има само две възможности, той най-вероятно ще бъде убит в битката, но ако разчита на собстевните си умения, той ще оцелее. Това, за което говорим, са свободите, благодарение на които една култура може да се адаптира и да се развива в нови посоки. Културите, които нямат гъвкавост, не оцеляват. Променила ли се е цивилизацията на Зета във времето? Със сигурност... В миналото ние сме били по-военнолюбиви, отвръщали сме и на най-малкото предизвикателство. В това отношение се доближаваме до характеристиките на гигантските хоминоди от 12-та планета, по които те си приличат с ранните Зета. Ние все още носим остатъците от тази култура в себе си , защото дори и днес ние трудно се "преобръщаме", както се изразявате вие. Ние защитаваме себе си почти ожесточено. Нашата цивилизациясе е развивала по посока на научните изследвания. Някои цивилизациии, като например Плеядинците, винаги са поставяли силно ударение върху социалните функции, поставяйки ги пред всички останали дейности. Те често действат като посрещачи на новите галактични граждани. Те са тук, на Земята, в това си качество.

ТРИАДИ (ТРОИЦИ)

Често се докладва, че извънземните се срещат в групи по трима, като това се отнася дори за създанията в светлинна форма. Триадата не е магическа формация, това е практическа форма на организация. Много често интелигентните същества във Вселената попадат в напълно непознати и неочаквани ситуации. В такива случаи не можеш да приложиш познати практики или общи принципи. Групата от трима помага за бързо вземане на решения при рискови ситуации. Или и тримата са съгласни, или двамата не са съгласни с третия. Мнозинство. Въпросът е решен бързо.

НЕБЕСНИЯТ (ЗВЕЗДНИЯТ) КОМПЮТЪР

Ние, Зета, Служещи-на-другите, използваме компютър, който комуникира с нас и приема нашите мисли. Този компютър може да се "подслушва" и от други, освен нас, т.е. до него имат достъп и нашите братя. Нашата компютърна технология е на база органични материали. Това обаче не прави от компютрите роботи, нито пък им дава сетива. Вие също използвате органични материали - кожи за обувки, дрехи, колани, ризи и т.н.

КАК СЕ НАРИЧАТ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ЦИВИЛИЗАЦИИ

Човешкото общество, което общува чрез жестове, модулирани звуци и символи, смята, че трябва да дава имена на всяко нещо, за да може да организира и каталогизира своя свят. Когато става въпрос за извънземни цивилизации, първото нещо е да им се дадат имена. Хората смятат, че имената са необходими, просто защото не могат да общуват чрез телепатия. Ето защо извънземните най-често получават имена на базата на съзвездията , от които идват, или пък на база външния им вид: например, Зета (от съзвездието Зета Ретикули), Плеядинци (от Плеяди), Скандинавци (Nordics) (заради външния им вид) и т.н.
На повечето от планетите се развиват интелигентни форми на живот, които нямат уста, и не са способни да произнасят гласни и съгласни звуци, както хората. В повечето от водните светове въобще няма говор. Там се използват вибрации подобно на делфинте и китовете.
Тъй като по-голямята част от интелигентните раси на планети с живот на сушата, са влечугоподобни, то те също не произнасят гласни и съгласни звуци, а съскат и свиркат.
Извънземните, които комуникират телепатично, нямат нужда от имена, нито от писмени знаци. Това е така, защото телепатичната комуникация е много богата и дава обширна информация за този, с когото общуваш. Име просто не е необходимо.
Изъвнземните от типа Служещи-на-себе-си избягват телепатията, тъй като чрез нея се разкрива техния егоцентризъм, и следователно използват имена. Имената, с които се представят пред хората обаче, рядко имат нещо общо с истинските им имена. Те казват на хората имена, кото могат да се пишат или произнасят лесно, или пък чрез които се цели определен ефект. Пример за това е Omnipotent Krlll (Всемогъщо величество Крл), който е избрал името си за пред хората така, че да звучи като ръмжене и като английската дума "убивам". Защо му е на един извънземен име, пълно със съгласни, след като той не комуникира гласово? Всичко това е част от играта на Служещите-на-себе-си. Повечето от имената на извънземните са измислени от самите хора, а това е част от човешката игра.

ЗВЕЗДНИЯТ ЕЗИК

Относно произхода на различните човешки езици, стотици от които са загубени във времето, а десетки се говорят сега, и дали някои от тези езици са дошли от звездите?
Никой от езиците, които ползвате сега, не идва от звездите. Има езици, които са се развили във времето благодарение на хуманоидите от 12-та планета (10-та планета на Слънчевата система), но те нямат отношение към древния шумерски език или езика на Ведите. Езикът, който са говорили тези големи, много приличащи на хората извънземни, е много гърлен и би звучал на хората като серия от звуци, наподобяващи грухтене. Плеядинците и Скандинавците могат да комуникират гласово по начин, който хората могат да чуват, но техните езици също нямат влияние върху земните.

МЪЖЕТЕ В ЧЕРНО

Мъжете в черно са тип хоминоиди, преселници на Земята, които обитават естествени земни пещери и кухини и са напълно приспособени към подземен живот. Живеят в изолирани общини, като много рядко се придвижват от една община към друга поради риска да бъдат открити от хората. Имат изградени подземни градове, многоетажни строежи и пътни средства, задвижвани от електричество. За разлика от нас, те не генерират електричеството по нито един от начините, които ние познаваме - чрез водни, вятърни, парни или атомни централи. Те генерират електричество по химичен път - метод, познат от родната им планета, която е разполагала с изключително ограничени природни ресурси под формата на вода и природни горива. Тяхната електрическа енергия обаче е твърде слаба, колкото да захрани едно учреждение.

Как е възможно обаче жадните за открития спалеолози да не са ги открили досега? Има ли спалеолог, който да не е проучил дори и най-малката възможност за откриване на нови пещери и проходи? Категорично няма такъв. Спалеолозите са проучили и картографирали най-грижливо всяка една позната пукнатина по земната повърхност. Те с удоволствие биха се втурнали да изучават пещерите по други планети, но в това време на строги бюджетни ограничения, засега чуждопланетните пещери са само мечта. И въпреки всичко - дали спалеолозите наистина са убедени, че са открили всичко? Всички пещери, кухини, отвори под кората на Земята? Надали. Съществуват още хиляди неоткрити кухини, много по-дълбоки от онези, изследвани досега. Тъй като мъжете в черно не са могли да се приспособят към живота на повърхността на Земята, те са се установили под земята, създавайки едно технологично напреднало общество. Много, много преди хората да станат вещи в спалеологията, мъжете в черно са изградили своите защитни изолации.

И все пак - защо не сме ги открили досега? По какво един спалеолог съди за съществуването на един проход (при това само във варовикови скали) - по наличието на въздушни потоци, по качеството на въздуха, по шума от течаща вода. Ами ако няма нито един от тези признаци? Тогава спалеологът заключава, че има солидна скала и че не съществува никакъв проход.
Мъжете в черно разполагат с добри архитектурни и инженерни кадри, които са изобретили качествени способи за тестване на изолацията. Преди да изградят някаква подземна структура, те извършват тест, при който въздухът се изтегля изцяло нагоре към повърхността. Ако се появят въздушни течове, то потоците въздух ще се насочат навътре, защото са свързани с други проходи и следователно ще могат да бъдат открити. Уф, какви непривлекателни жилища!

Мъжете в черно не са открити досега поради тяхната уязвимост и страхливост - страхливостта, присъща на хоминоиди, които не притежават бомби, танкове или базуки, и които нямат даже и затвори. Защо? Просто няма нужда. Тези същества не са склонни към насилие както хората, и ужасно се страхуват да не бъдат открити от хората. Те са НЕ по-малко интелигентни от хората и са изразходвали доста време и усилия за изнамиране на начини да НЕ бъдат открити. Но ако въпреки всичко, въпреки всички защитни технологии бъдат открити? Тогава?
Въпросът тук по-скоро е не дали Мъжете в черно представляват заплаха за хората, а дали предприемат нещо спрямо хората, които са ги видели. Но понеже са интелигентни същества, те са се постарали добре да изучат нрава на своите съквартиранти, т.е. на нас. Да вземем следния пример - когато говорите на кучето си, с цел да го впечатлите, какво всъщност правите? Играете ролята на кучето-шеф. Кучето ви се подчинява, защото вие сте шефа и най-вече защото природата му подсказва да се подчинява на по-висшия. В същото време обаче кучетата реагират на по-слабите, като ги гонят, лаят и преследват. Никога не проявявайте слабост пред куче! Е, мъжете в черно правилно са разбрали какво впечатлява нас, хората. Силата. Затова - заплашвай! Ами те точно това и правят!
Въпреки че са хоминоиди, те нямат сходство с хората - поне не дотолкова, че да се появи поколение при кръстоска между нас и тях.

ЕЛФИТЕ

Напоследък много митологични герои се свързват с извънземните. Изведнъж всеки започва да вижда наоколо си извънземни - съществата от приказките и митовете просто са онези от космоса, маскирани като малки човечета. Глупости! Ако изглеждат мънички, значи наистина са такива. Трябва да разберете, че хората-джуджета започват да се приемат от обществото едва сега. В миналото те са били убивани, понеже такава е била волята на боговете или защото са смятани за дяволски създания. Как смятате, дали майките на тези същества доброволно са ги предавали, за да бъдат убити? Не, те са ги криели и са ги отглеждали тайно, носели са им храна и вода. Понякога хората са виждали тези джуджета... Изненада! Какво е това? Митологични същества.

РЕАКЦИИТЕ КЪМ ZetaTalk

Реакциите към информацията в този сайт са най-различни:
- учудване по отношения на съвпадениятаа с личния опит или онова, което читателят разглежда като интуитивно познание;
- заключение, че ZetaTalk се пише от гррупа от хора (а не от една-единствена жена);
- подозрение, че всичко това е една доббре скроена уловка или шега, но и затормозяващо чувство поради личните изводи за истинност, които се натрупват при четенето на сайта;
- подозрение, че ZetaTalk е говорител нна американското правителство, особено когато четете твърде откровеното ни признание за взаимоотношенията ни с MJ12;
- дълбоко чувство на безпокойство, особбено ако читателят е религиозен и се сблъска с нашето мнение за организираната религия;
- шок, ако читателят е свързан с една иили повече науки и попада не само на концепция за даден проблем, а намира отговор на загадки, които от дълго време измъчват учените;
- чувство на ревност, ако читателят имаа амбициите да направи популярен уеб сайт с добра аудитория, но не може да проумее защо, ние, Зета, сме избрали една непозната жена на средна възраст за наш посланик.

ПРЯКО ОБЩУВАНЕ

Ядосани от необходимостта да се дешифрира информацията, идваща през различни канали или чрез посредници, мнозина хора с вече пробудено съзнание се чудят защо не може да се установи пряко общуване с извънземните, директна линия с тях. Защо са необходими канали или телепати? Няма ли общуването да бъде по-ефективно, когато въпроса се постави директно и отговора се получи също така директно?
Отговорът ни е, че това НЯМА да бъде по-ефективно, нито пък ще бъде ВЪЗМОЖНО. Хората, които искат директен контакт с извънземни, ПОЛУЧАВАТ този контакт редовно, в резултат на отправения от тях зов. Те често имат смътно усещане за резултата в съзнанието си и затова им се иска да получат онова, което считат за канал - директната линия.
Истинските канали (а това са много малка част от онези, които твърдят, че са такива), притежават рядко срещани качества. Тези хора са изключително честни и до голяма степен са се посветили на благото на другите. Те наистина имат редки физически качества, било защото са родени с необходимите генетични качества, било защото са надарени с тези качества отчасти по тяхно желание. Освен това, един канал разрешава понякога на друго създание да влезе в неговото тяло за определено време и да използва тялото му и умствените съзнателни пътища и връзки като инструмент. Това не е пряко общуване, не е директна линия, а временно отдаване. Онези контактьори, които чувстват, че са във физически контакт със своите посетители, просто си припомнят последното посещение, което изплува в съзнанието им като разговор, стъпка по стъпка.

И така, докато извънземните посетители не започнат да застават лице в лице срещу хората (а това може би ще стане в рамките на живота ви), за повечето от вас няма да има директно общуване.

СТОУНХЕНДЖ

Стоунхендж е древен. Много по-древен, отколкото смятат хората. Неговото предназначение е спорно поради възрастта му. За какво е служело това място? За жертвен олтар? Или за астрономически комплекс? Или може би място за среща на влюбени през лунните нощи? Няма оставени никакви писмени източници. Няма никакви спомени в паметта на хората. Стоунхендж се извисява мрачен и суров, а тайните му са загадка, до която никой не е успял да се докосне. Тази загадка може да получи отговор, ако се вземе предвид възрастта му. Стоунхендж е по-древен от посетителите от 12-та планета. Той е по-древен и от пещерните хора. И точно поради това, за него няма никакви следи в културната памет на човечеството.
Стоунхендж е преживял всички катаклизми защото е построен върху солидна скала и защото каменните блокове са положени и подредени много внимателно, така че да издържат на земетресения. Разбира се, Стоунхендж е преживял много земетресения и това си личи. Макар да е изграден така, че да е ориентиран към Слънцето в определени дни от годината и да прилича на слънчев часовник, една такава ориентация би се появила независимо разположението на каменните блокове. Дните от годината се променят във времето, стига периодът от време да е достатъчно дълъг....
Стоунхендж не е нито слънчев часовник, нито астрономическо измервателно устройство, нито пък молитвен или жертвен олтар. Още по-малко - място за среща на влюбени. Тези предположения са просто опити на хората да разгадаят Стоунхендж. Истинското обяснение е твърде объркващо и смущаващо. И така - какво е Стоунхендж? Той е построен съгласно изискванията на един Крал-влечуго (влечугоподобна разумна форма на живот), който заедно с поданиците си е обитавал Земята в най-ранната зора на човечеството. Този строеж е трябвало да носи някакво послание към новопоявяващата се човешка раса. И посланието е налице - подсъзнателно внушение за власт и садистично отношение към обречените. Хората поглеждат към Стоунхендж и си представят ужаса на невинните жертви, над които е надвиснал ножа на палача. За какво друго би могла да служи иначе масата? Те си представят дяволско сборище, които ги заобикаля в кръг. За как иначе би служел този кръг? Никаква сила не е в състояние да спаси жертвите. Наоколо е пусто....
Стоунхендж е построен именно с такава цел - да проникне в подсъзнанието на човечеството, внушавайки му объркване, страх и безпокойство. Стоунхендж е създаден от същества, Служещи-на-себе-си, които силно са се надявали да привлекат възможно най-много души за своята кауза - да служиш на себе си. Същества, които биха тероризирали човечеството, само и само да постигнат целта си.

НАЦИСТКИ БАЗИ В АНТАРКТИДА

Слуховете за подземни бази в Антарктида, към които се насочват елитните членове на Третия райх след края на войната, се базират на полетите на много нацисти към отдалечените крайща на Южна Америка. Последното е широко известен факт, на базата на който желаещите да разпространяват митове за извънземна поддръжка за различни правителства, водещи политика на злото, съчиняват истории. Истории, които малцина или даже никой не би могъл да опровергае.
Колцина са отишли в Антарктида, за да търсят тези митични бази? Безопасен и напълно неистински слух. Да, наистина извънземни от типа Служещи-на-себе-си са откликнали на посланията на нацистите, но тези извънземни по никакъв начин не са си мръднали пръста, за да спасяват нацистите, когато в събитията е настъпил горчив обрат. Не забравяйте, че това са Служещи-на-себе-си. Те са до вас, само когато могат директно да спечелят от това. Така, както не съществува чест при крадците, така не съществува и лоялност при този тип извънземни.


Източник: www.zetatalk.com
Превод: Leo ©

Няма коментари:

Публикуване на коментар